Πολλές δυσκολίες φαίνεται ότι έχει περάσει ο Στέλιος Κουδουνάρης προκειμένου να μπει στον πολύ ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι χρειάστηκε να κάνει μεγάλες θυσίες προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο του, καθώς είναι πραγματικά πολύ δύσκολο και ακριβό το να βγάλεις μία δική σου συλλογή με ρούχα.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο συνάντησης», η οποία θα προβληθεί απόψε στη δημόσια τηλεόραση, ο Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκεται απέναντι από την γνωστή τραγουδίστρια, Ευρυδίκη και περιγράφει πολύ γλαφυρά την αρχή της καριέρας του στον λαμπερό κόσμο της μόδας

«Περιγράφεις μια πολύ μεγάλη περίοδο της ζωής μου, πάρα πολύ ρομαντική. Όταν ξεκίνησα τη δική μου συλλογή, σχεδόν δεν είχα να φάω, γιατί το να κάνεις μια συλλογή με ρούχα είναι πάρα πολύ ακριβό σπορ και δούλευα και παράλληλα, έκανα μία άλλη δουλειά», είπε με ειλικρίνεια ο κριτής του "My Style Rocks".

«Αναγκαστικά έκανα οικονομία στα πάντα, ακόμα και στο φαγητό, έτρωγα μόνο για να μην πέσω κάτω. Έτρωγα ό,τι πιο φθηνό υπήρχε. Ήμουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και καθόμουν δίπλα στην πόρτα για να πηδήξω αν έρθει ελεγκτής», σημείωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS