Η Βανέσα Μπράιαντ έγινε εχθές 38 ετών και πήρε στα χέρια της έναν φάκελο με ένα γράμμα που της έγραψε ο πρόωρα χαμένος σύζυγός της, Κόμπι, ο μεγάλος άσος του NBA πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με την κόρη της, Τζιάνα, στις 26 Ιανουαρίου. Ο Κόμπι είχε γράψει, όπως κάθε χρόνο, από πριν το γράμμα, και είχε σκοπό να της το δώσει ανήμερα των γενεθλίων της.

Τελικά εχθές το γράμμα έφτασε στα χέρια της και η Βανέσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία συγκινητική εικόνα στην οποία φαίνεται να κρατάει σφιχτά τον φάκελο στα χέρια της.

«Χθες βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στον έρωτα της ζωής μου. Από τον… Πάπι που περίμενε να ανοίξω ένα ακόμη γράμμα στα γενέθλιά μου. Μου έδωσε έναν λόγο να περιμένω πως και πως για την σημερινή ημέρα. Η ειρωνεία είναι πως ο Κόμπι είχε μια φωτογραφία μου, ζωγραφισμένη με έναν άγγελο να με κρατά, από έναν καλλιτέχνη. Μου λείπει ο έρωτας της ζωής μου, όπως και η γλυκιά μου Μαμασίτα, το Ταυρινάκι μου. Ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί», έγραψε στο ποστάρισμά της η σύζυγος του θρύλου του NBA.

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS