Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και του «Ενώπιος Ενωπίω» η Έλενα Παπαρίζου μίλησε όχι μόνο για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική ζωή της, στην οποία ξεχώρισε για την ειλικρίνειά της απέναντι στο κοινό.

Όταν έχασε τον πατέρα της, όπως θύμισε ο παρουσιαστής, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασε. «Όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματά του, δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και να πει, it’s ok» σχολίασε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχεις ξεφύγει από έναν κακό κύκλο και δίνεις ένα ωραίο παράδειγμα ότι κέρδισες γιατί πάλεψες».

«Όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματά του, δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και να πει, it’s ok»

Σε ερώτηση αν η ίδια έπεσε ποτέ θύμα οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης η παρενόχλησης, απάντησε αρνητικά. Θυμήθηκε όμως ένα περιστατικό που τη σημάδεψε στο σχολείο, ο βιασμός της κολλητής της σε ηλικία μόλις 13 ετών. «Όταν πήγαινα στη Στ’ Δημοτικού η συμμαθήτριά μου, που ήταν 13 ετών, ήταν μεγαλύτερη γιατί είχε έρθει από την Γκάμπια, η κολλητή μου φίλη, βιάστηκε από έναν άνθρωπο και από τότε η ζωή της είχε αλλάξει πάρα πολύ».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Έλενας Παπαρίζου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS