Στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση μπήκε εχθές η Σοφία Μουτίδου. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς, τόσο στο facebook όσο και στο ίνσταγκραμ, μερικές φωτογραφίες, κάνοντας γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. 

Λίγο μετά, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς ωστόσο να κάνει αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers της από το πρώτο λεπτό στα σχόλια της ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε στα σχόλια ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι όλα είναι όλα περαστικά

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Σοφίας Μουτίδου:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Λίγες μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο, η Σοφία Μουτίδου πήρε θέση για τις καταγγελίες που έχουν πάρει τη μορφή τσουνάμι στο ελληνικό θέατρο, εξάλλου είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια της.

Η ηθοποιός κοινοποίησε ένα βίντεο στο youtube με Q&A, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της και δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια, αλλά και να γνωστοποιήσει τα βιώματά της από το θέατρο και την τηλεόραση.

Σε σχετική ερώτηση για το πώς επιβίωσε ψυχολογικά και οικονομικά απο το θέατρο και την τηλεόραση, η ηθοποιός απάντησε λέγοντας:

«Ποιος σου είπε ότι επιβίωσα ψυχολογικά και οικονομικά; Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια και οικονομικά επιβίωσα επειδή έκανα ένα είδους πλάνο. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τρύπιες τσέπες, απλώς μπόρεσα και κρατήθηκα και έχω αυτή τη στιγμή να φάω και να περάσω ανθρώπινα», ανέφερε. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS