ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στην Ελλάδα έφτασε η Μόνικα Μπελούτσι: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη της στην Αθήνα

Η Ιταλίδα σούπερ σταρ θα υποδυθεί τον Σεπτέμβριο την Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Στην Ελλάδα έφτασε η Μόνικα Μπελούτσι: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη της στην Αθήνα

Στην Αθήνα έφτασε εχθές η Ιταλίδα σούπερ σταρ Μόνικα Μπελούτσι, η οποία σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την χώρα μας. Μάλιστα πέρισυ είχε περάσει μεγάλος μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο, όπου έκανε γνωριμίες με τους ντόπιους και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα κυκλοφορώντας σε παραλίες και σοκάκια χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πιο απλά ντυμένη απ' όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Φέτος η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός έχει ακόμα έναν λόγο που ταξίδεψε μέχρι τη χώρα μας καθώς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (28 και 29/9) θα υποδυθεί στο Ηρώδειο τη Μαρία Κάλλας.

Ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πάνας την υποδέχθηκε λοιπόν στην Ελλάδα, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ δύο φωτογραφίες από τη συνάντηση τους στο Island της Βουλιαγμένης.

«Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο "Athens Riviera”», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε από την άφιξη της ηθοποιού στη χώρα μας.

Δείτε την ανάρτηση του Χρύσανθου Πάνα:

Πληροφορίες για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπελούτσι:

Η ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξιδέψει στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες. Η Μόνικα Μπελούτσι επιλέγει συμβολικά τη γενέτειρά της Ιταλία (Festival dei Due Mondi, Spoleto, 27 Αυγούστου 2020) και τον τόπο καταγωγής της μεγάλης σοπράνο, Ελλάδα (Ηρώδειο 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2020), για την έναρξη της διεθνούς περιοδείας της παράστασης.

Το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίζεται η παράσταση θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Πατάκη, σε μετάφραση Ανδρέα Παππά, με τίτλο Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Απομνημονεύματα.

Χάρη σε αυτό το βιβλίο, που περιλαμβάνει επιστολές της Μαρίας Κάλλας, καθώς και τις δύο απόπειρές της να γράψει τα απομνημονεύματα της (το 1957 και το 1977), η ευχή της γίνεται εν πολλοίς πραγματικότητα.

Από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Νέα Υόρκη έως τα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής στην Αθήνα, από τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της όπερας έως την παγκόσμια αναγνώριση, τα «σκάνδαλα» και τις προσωπικές της δοκιμασίες, από την εξιδανικευμένη αγάπη της για τον σύζυγό της έως τον παθιασμένο έρωτά της για τον Ωνάση, έχουμε τη δυνατότητα πλέον να προσεγγίσουμε τον άνθρωπο πίσω από τον μύθο. Άλλοτε ξεδιπλώνεται μπροστά μας η Κάλλας-θρύλος, συχνά θύμα της μεγάλης της φήμης έως και τον πρόωρο θάνατό της, σε ηλικία 53 ετών, στη μοναξιά του παρισινού διαμερίσματός της.

Ο Tom Volf , επιμελητής της έκδοσης Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Απομνημονεύματα, αναγνωρίζεται σήμερα ως ένας από τους κατεξοχήν ειδικούς σε οτιδήποτε σχετικό με τη ζωή και τη σταδιοδρομία της Κάλλας. Ο Tom Volf έχει τη σκηνοθετική αλλά και τη γενικότερη επιμέλεια του θεατρικού μονολόγου που θα παρουσιαστεί στο Ηρώδειο με τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι να ενσαρκώνει την Ελληνίδα ντίβα.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024