Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο όπου περνούν τα τελευταία καλοκαίρια τους. Ωστόσο τη Πέμπτη που μας πέρασε βρέθηκαν στη Σίφνο, στη διάσημη παραλία Πλατύς Γιαλός όπου δείπνησαν σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο κύμα. 

Εκεί τους είδαν κάτοικοι της περιοχής, αλλά και επισκέπτες, να τρώνε ντυμένοι με τα πιο χαλαρά τους ρούχα και να απολαμβάνουν τη ζεστή βραδιά. Το ζευγάρι φαινόταν, στις λίγες φωτογραφίες που έχουν διαρεύσει στο διαδίκτυο, απόλυτα γαλήνιο και χαρούμενο, με τους δύο ηθοποιούς να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου σα να βρίσκονται στα πρώτα, τα πιο ρομαντικά στάδιο της σχέσης τους. Ή απλά σαν δύο ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν καταλήξει, με απόλυτα βεβαιότητα, ότι έτσι θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους.

Λίγες μέρες νωρίτερα, περιγράφοντας την εμπειρία του με τον κορωνοϊό στην εκπομπή The Late Show ο Τομ Χανκς είπε πως δεν γνωρίζει πώς μεταδόθηκε ο ιός στον ίδιο και στη σύζυγό του ενώ βρίσκονταν στο Σίδνεϊ, λέγοντας μάλιστα πως τα συμπτώματα που εμφάνισαν ήταν πολύ διαφορετικά.  

«Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας την κατάστασή του. 

Δείτε το βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS