Ο Σταύρος Ξαρχάκος με την Ηρώ Σαΐα έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη, γεμάτη αγάπη οικογένεια, με τον Σταύρο Jr -πιστό αντίγραφο του μπαμπά του- και την Ιζόλδη να συμπληρώνουν την ευτυχία τους.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί 14 χρόνια, παντρεύτηκε στις 19 Απριλίου του 2015, με κουμπάρα την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

«Όταν μαθεύτηκε η σχέση με τον Σταύρο και ενώ είχα διανύσει ήδη περίπου δέκα χρόνια στο χώρο, διάβασα κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν και, κυρίως, όταν παντρευτήκαμε, από ανθρώπους που δε γνώριζα καν. Τυχαία σχόλια στο φέισμπουκ», παραδέχεται, στο παρελθον, η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «στην πορεία, όμως, κατάλαβα ότι ο καθένας λέει ό,τι θέλει, είτε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, είτε γιατί έχει άδεια ζωή, είτε γιατί απλώς γράφει μια βλακεία για την πλάκα του. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη πλέον. Κουτσομπολιό και κακία. Αυτά πόσο και για πόσο να σε αφορούν;».

Ο κορυφαίος δημιουργός μετά από τους γάμους του με τη Μαργαρίτα Μπακοπούλου και τη Λέττα Στραβορίζου, έφτιαξε μια πολύ όμορφη οικογένεια με την Ηρώ Σαΐα και έφεραν στον κόσμο δύο υπέροχα παιδιά. 

Με το πρόσφατο χιόνι που σκέπασε την Αθήνα η 4άδα βρήκε ευκαιρία να βγει και να παίξει, χαρούμενη κι ανέμελη. Τις φωτογραφίες ανέβασε η Ηρώ Σαΐα στον λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

\

 

 

Φωτό; NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS