ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σπάνια φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη: Εμπνευστική διαφημίστρια

«Προτεραιότητα των γονιών μου ήταν η δουλειά τους. Έπρεπε να πορευτώ μ' αυτό» έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Γερμανού.

Σπάνια φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη: Εμπνευστική διαφημίστρια

Μια σπάνια φωτογραφία, της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη, ανέβασε η δημοσιογράφος σε Insta Story, για να τιμήσει τα γενέθλιά της. Όμορφη και κομψή, στο σαλόνι της, κρατά την τούρτα με τα κεράκια.

Στις παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό η Εριέττα Μαυρούδη, σχεδόν μικρό κορίτσι, φοράει ένα σακάκι Chanel και απολαμβάνει την παρέα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Παρόλο όμως που έγινε μητέρα μόλις σε ηλικία είκοσι ετών, έχτισε μια εντυπωσιακή καριέρα.

Η Εριέττα Μαυρούδη σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά αφού εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό «Γυναίκα» τελικά την κέρδισε ο χώρος της διαφήμισης. Δούλεψε, σύμφωνα με παλαιότερο αφιέρωμα του «Βήματος», ως κειμενογράφος στη διαφημιστική εταιρεία Ergon, μετά πήγε στην BBDO και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας φτάνοντας, την εποχή της δημοσίευσης του άρθρου (2008), στη θέση της αντιπροέδρου. Έσπασε, έτσι, κατά κάποιον τρόπο τη «γυάλινη οροφή», όπως ονομάζονται τα εμπόδια που συχνά συναντούν οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή της ιεραρχίας.

Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έζησε αρκετά τους πολυάσχολους γονείς της, εκφράζοντας τα παράπονά της σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Hello: «Μεγάλωσα με την γιαγιά μου, την μητέρα του μπαμπά μου. Παρατηρούσα όμως ότι κι άλλα παιδιά που είχαν χωρίσει οι γονείς τους μεγάλωναν με την μαμά τους ή με τον μπαμπά τους. Κάποια στιγμή στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού αναρωτήθηκα γιατί συμβαίνει αυτό και το είπα ανοιχτά στους δικούς μου. Στην αρχή τα μάσησαν, μετά από την επιμονή μου κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με ένα ζόρικο παιδί. Τότε λοιπόν μου είπαν ότι δούλευαν και οι δύο πολλές ώρες και δεν μπορούσαν να αφοσιωθούν σε εμένα. Μου είπαν ότι είχαν τις δουλειές τους και ότι η γιαγιά μου προθυμοποιήθηκε και ζήτησε να με μεγαλώσει για να μου δώσει όλη την αγάπη που μου άξιζε. Σε εκείνη την ηλικία, ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη, με μια αλήθεια. Ότι δεν ήμουν εγώ η προτεραιότητα τους. Σκληρό, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικό. Προτεραιότητα τους ήταν η δουλειά τους. Και της μαμάς και του μπαμπά και με αυτή την πραγματικότητα έπρεπε να πορευτώ σε όλη μου τη ζωή».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τα γενέθλια της μητέρας της:

Σπάνια φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη: Εμπνευστική διαφημίστρια

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.