Για την Πέγκυ Τρικαλιώτη, ήταν θαύμα το γεγονός ότι έζησε τη μητρότητα, όπως είπε στη νέα συνέντευξή της στη Νάντια Κοντογεώργη και το Φλερτ. Μιλώντας για την κόρη της, Φραντζέσκα, θυμήθηκε ότι όλοι οι γιατροί της είχαν πει πως δεν μπορεί να κάνει παιδί, εκτός από έναν, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν γυναικολόγος αλλά ενδοκρινολόγος.

«Είναι θαύμα ότι υπάρχει η Φραντζέσκα» πρόσθεσε. Σήμερα, ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι είναι πλεονέκτημα το ότι έκανε παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία από ό,τι «έπρεπε», καθώς έχει πλέον τη δυνατότητα να περνάει χρόνο μαζί του.

Η ίδια άλλαξε από τη στιγμή που έγινε μητέρα, αν και όχι σαν προσωπικότητα. «Καταλαβαίνεις ότι είναι τεράστια η αγάπη που μπορείς να φέρεις μέσα σου» σχολίασε στη Νάντια Κοντογεώργη. «Όταν γεννάς ένα παιδί, όσο και να έχεις φανταστεί πώς μπορεί να είναι αυτό το πράγμα, είναι ένα συναίσθημα τόσο πρωτόγνωρο, που είναι σαν να ζεις σε ένα σπίτι και να ξέρεις ότι πάνω έχει έναν καινούριο όροφο. Σου έχουν πει περίπου πώς θα είναι, οπότε τον φαντάζεσαι. Και ξαφνικά ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις και λες, όχι, αυτό είναι το σπίτι όπου θέλω να ζήσω, πώς ζούσα τόσο καιρό στον κάτω όροφο;».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη πρόσθεσε πως καταλαβαίνει καλά και τις γυναίκες που δεν θέλουν να γίνουν μητέρες. «Αλλά οι γυναίκες που το θέλουν, είναι καλό να το κάνουν είτε υιοθετώντας είτε προσπαθώντας με όποιον τρόπο πια τους δίνει η ιατρική».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS