Υπήρξε μία από τις πιο χαρισματίκες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής της δεκαετίας του '90. Η πανέμορφη Sinead O' Conor δίνει ως γνωστόν εδώ και πολλά χρόνια μάχη με τη μοναξιά, την κατάθλιψη και την διπολική διαταραχή, ενώ έχει τρομάξει αρκετές φορές τους οικείους της αποφάσισε να εξαφανιστεί για μερικές ημέρες σκεπτόμενη ακόμα και την αυτοκτονία.

Στο παρελθόν έχει ξανακάνει συγκλονιστικές αναρτήσεις στα social media μέσα από τις οποίες μιλούσε με ειλικρίνεια και γενναιότητα για τα προβλήματα της υγεία της και μόλις εχθές με μία ανάρτηση στο facebook εξομολογείται ξανά τις δυσκολίες που βιώνει το τελευταίο διάστημα.

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο». «Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει», συμπληρώνει μεταξύ άλλων στο 12λεπτο βίντεο που ακολουθεί.

 

TAGS