Το άγχος, τα εξαντλητικά ωράρια και τα απανωτά σόου κάνουν τα χαμόγελα στην Εβδομάδα Μόδας να τεντώνονται από ένταση. Ένας καλοκουρδισμένος μηχανισμός εκατοντάδων ανθρώπων μπαίνει σε λειτουργία με απόλυτη ακρίβεια- μέχρι να τελειώσουν όλα και να ξεκινήσει η επόμενη. Τα περιθώρια για λάθη, είναι πιο στενά από τα skinny jeans στην πασαρέλα. 

Φήμες λένε, ότι κάποτε, το σόου του Marc Jacobs άργησε να ξεκινήσει δύο ώρες- κάτι που έκανε την Άννα Γουίντουρ να εκνευριστεί και να φύγει πριν καν αρχίσει. Έκτοτε, κάθε επίδειξη του σχεδιαστή ξεκινούσε με ακρίβεια δευτερολέπτου. 

Ωστόσο, το ατυχές περιστατικό συνέβη ξανά. Καθισμένοι για περίπου μιάμιση ώρα, οι καλεσμένοι στο σόου του Marc Jacobs που θα έκλεινε πανυγηρικά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, έκαναν σενάρια για το τι μπορεί να εμπόδιζε την έναρξή του. 

Η Γουίντουρ σηκώθηκε, και άρχισε να βηματίζει νευρικά στο πίσω μέρος των καθισμάτων

Τελικά, η αιτία φέρεται να ήταν ένα φορτηγό με ρούχα για το σόου, που κόλλησε στην κίνηση- αλλά αυτό είχε πλέον μικρή σημασία. Πολλές fashion editors αναγκάστηκαν να φύγουν πριν καν αρχίσει, προκειμένου να προλάβουν απογευματινές πτήσεις πίσω στις χώρες τους. 

Ανάμεσά τους, η Άννα Γουίντουρ δεν μπορύσε να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι ζούσε το ίδιο σκηνικό για δεύτερη φορά. 

Ήταν τότε που σηκώθηκε, και άρχισε να βηματίζει νευρικά στο πίσω μέρος των καθισμάτων, πληκτρολογώντας στο κινητό της. Η έκφρασή της, όπως την απαθανάτισαν οι φωτογράφοι τα λέει όλα. 

Παρ΄όλο που πολλοί νόμισαν και διέδωσαν ότι η διευθύντρια της Vogue πράγματι έφυγε πριν το σόου, η ίδια τελικά επέστρεψε και το παρακολούθησε ως το τέλος. 

Τώρα, το αν θα δούμε σύντομα δημιουργία του Marc Jacobs στο εξώφυλλο της Vogue, είναι ένα άλλο ζήτημα. 

 

 

 

TAGS