ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σιένα Μίλερ: «Ήμουν το κορίτσι του Τζουντ Λο, αυτό με προστάτευσε»

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί τώρα στο Anatomy of a Scandal στο Netflix, μίλησε για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Σιένα Μίλερ: «Ήμουν το κορίτσι του Τζουντ Λο, αυτό με προστάτευσε»

Η Σιένα Μίλερ δήλωσε σε συνέντευξή της πως το γεγονός πως ήταν η σύντροφος του Τζουντ Λο την γλίτωσε από τα δίχτυα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν που εκτίει ποινή για τους βιασμούς γυναικών ηθοποιών.

Η Μίλερ είπε συγκεκριμένα στην Guardian πως «ήμουν το κορίτσι του Τζουντ, και μάλλον αυτό ενείχε κάποια προστασία». Κι αυτό γιατί ο Τζουντ Λο ήταν ένα πολύ δυνατό χαρτί για τις ταινίες του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, όπως το ο «Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ». Η Μίλερ διατηρούσε σχέση με τον Λο από το 2003 ως το 2011.

Η ίδια πρωταγωνίστησε σε μια ταινία του παραγωγού, το Factory Girl, το 2006. «Τον φώναζα «μπαμπά» από την πρώτη μέρα, που πιστεύω ότι βοήθησε (στο να τηρηθούν οι αποστάσεις» δήλωσε σε σχετική ερώτηση. Ωστόσο, υπήρξε ένα επεισόδιο μεταξύ τους, λεκτικής κακοποίησης.

Σιένα Μίλερ: «Ήμουν το κορίτσι του Τζουντ Λο, αυτό με προστάτευσε»

«Ήμασταν στις πρόβες όταν ο Χάρβεϊ μού ζήτησε να πάω στο γραφείο του και απάντησα πως είμαι σε πρόβα. Εκείνος φώναξε “τώρα” και έστειλε ένα αμάξι να με πάρει» θυμάται η ηθοποιός. «Με έβαλε να κάτσω στο γραφίο του και μου είπε “δεν θα βγαίνεις πια έξω, να παραρτάρεις μπλα, μπλα, μπλα”. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την περίοδο έβγαινα πολύ και περνούσα καλά, αλλά κατόρθωνα να είμαι πάντα στην ώρα μου στη δουλειά. Στεκόταν πάνω από την καρέκλα μου και ύστερα κοπάνησε την πόρτα και έφυγε. Γύρισε πίσω για να της πει μόνο “στο λέω γιατί είμαι τόσο περήφανος για εσένα”, και μετά με έπιασαν τα κλάματα».

Για να προσθέσει: «δεν είχες ενηλικιωθεί ως ηθοποιός, αν δεν σε είχε κάνει ο Γουάινσταϊν να κλάψεις».

«Νόμιζα ότι έτσι είναι οι παραγωγοί του Χόλυγουντ. Και νόμιζα ότι ήταν η μεγαλύτερη αναγνώριση. Ήμουν ευγνώμων. Δεν τον φοβόμουν καθόλου». Ο παραγωγός εκτίει ποινή 23 ετών για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση.

Η πτώση του άλλοτε πανίσχυρου παραγωγού ξεκίνησε το 2017 καθώς οι New York Times και The New Yorker δημοσίευσαν άρθρα με σχετικές καταγγελίες. Ο Γουάινσταϊν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από 90 γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες η Αντζελίνα Τζολί, Ούμα Θέρμαν, Μίρα Σορβίνο, Άσλεί Τζουντ, Σάλμα Χάγιεκ, Γκούιενεθ Πάλτροου κ.ά.

Κεντρική εικόνα: Splash news- ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"