Η Πέμυ Ζούνη συναντήθηκε με τη Γιώτα Νέγκα στην ΕΡΤ, όπου μίλησαν για προσωπικά γεγονότα της ζωής τους και πώς αυτά τις άλλαξαν βαθιά. Η Πέμυ Ζούνη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σοβαρή περιπέτεια υγείας της κόρης της, Ελεωνόρας, που πριν από περίπου έναν χρόνο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι, για ένα πρόβλημα που ευτυχώς αποδείχθηκε καλοήθες

Μαμά και κόρη στο Ηρώδειο, το 2013.

Ήταν σαν κατραπακιά για τη Ζούνη, που έσκασε σε μια περίοδο στην οποία δοκιμαζόταν επαγγελματικά, αλλά ξαφνικά όλα τα υπόλοιπα έπαψαν να έχουν σημασία: «Ήταν ένα σοκ με την υγεία της κόρης μου και επειδή είχα περάσει μια περιπέτεια επαγγελματική πολύ άσχημη, ήμουν πολύ εκεί. Στη μιζέρια και στο αναμάσημα μιας άσχημης επαγγελματικής κατάστασης. Και έρχεται η πίστα η καινούρια, το μαθηματάκι, για να ξεκολλήσω, πάρ’ το στο κεφάλι. Σε χρόνο dt βρέθηκα στο Λονδίνο, εγχειρίστηκε η Ελεωνόρα, πήγαν όλα πολύ καλά, δεν ήξερα την αποθεραπεία της κ.λπ. αλλά έγινε μέσα σε πέντε μέρες. Οπότε είχαμε όλες τις υπόλοιπες 25 για αγάπες και βόλτες.

»Και έρχεται η πίστα η καινούρια, το μαθηματάκι, για να ξεκολλήσω, πάρ’ το στο κεφάλι»

»Και ήταν τόσο γλυκά προφυλαγμένο αυτό το μάθημα, όλα γρήγορα ώστε να μην τρελαθώ από την ανησυχία. Τόσο όμορφα μετά, δώρο πίσω ολόκληρη [η Ελεωνόρα], ακέραια, χωρίς να έχουμε ανησυχία για τίποτα παρακάτω. Που λες, είμαι τυχερή, γιατί δεν υπήρχε τίποτα λιγότερο σοβαρό για να με ξεκουνήσει. Όταν πάει λίγο να μας πάρει από κάτω, το θυμίζει η μία στην άλλη. Δεν είναι πολύ ωραίο το σήκωμα μετά το πέσιμο; Ξαναγεννιέσαι».

Δείτε το απόσπασμα της συζήτησής τους:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: Glomex / NDP

 

TAGS