Μια συνέντευξη γεμάτη εκπλήξεις έδωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς», στο «Πρωινό». Όπως αποκάλυψε, κυρίως, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στα 63 χρόνια του ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς, από τη σύζυγό του, Δέσποινα.

Περιγράφοντας, αρχικά, τον ασυνήθιστο γάμο του, είπε: «Ήμασταν ήδη επτά χρόνια με τη γυναίκα μου τότε. Δεν το είχαμε επισημοποιήσει. Κάποια στιγμή είχα πάει στη μητέρα μου και ήρθαν δύο φίλες της Δέσποινας με μια πολύ ωραία καρτούλα, που ήταν τελικά η πρόσκληση γάμου. Και με καλούσε στο γάμο μου, 4-5 μέρες πριν από τον γάμο. Επειδή είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση [με τη Δέσποινα] μου φάνηκε πολύ όμορφο και τρυφερό».

«Κάποια στιγμή είχα πάει στη μητέρα μου και ήρθαν δύο φίλες της Δέσποινας με μια πολύ ωραία καρτούλα, που ήταν τελικά η πρόσκληση γάμου. Και με καλούσε στο γάμο μου, 4-5 μέρες πριν από τον γάμο».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι φόρεσε ένα κοστούμι γυρίσματος, που είχε προβάρει, ανυποψίαστος, με μια «μιλημένη» στιλίστρια. Όταν έγινε ο γάμος, ήταν 55-56 ετών. Με τη σύντροφό του, που γνώρισε μέσω κοινών φίλων, όταν είχαν πάει όλοι μαζί σε μια θεατρική παράσταση, έχουν περίπου 20 χρόνια διαφορά ηλικίας. «Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι. Κοριτσάκι» αποκάλυψε. «Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Δεν αγχώνομαι που θα γίνω μπαμπάς, έχω μια γλυκιά χαρά».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τους δύο καρκίνους που πέρασε, στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. «Από τότε και μετά συνειδητοποίησα ότι μόνο η θετική ενέργεια και η καλοσύνη και η έλλειψη θυμού είναι αυτά που σε κρατάνε να έχεις την υγεία σου, την ηρεμία σου και να είσαι ευτυχισμένος. Είχα περάσει μια περίοδο φόβου, από προβλήματα που είχα από δουλειές, οικονομικές ανασφάλειες κ.λπ. και αυτό με είχε στρεσάρει πάρα πολύ».

Τι τον βοήθησε να αλλάξει τρόπο σκέψης και να θεραπευτεί; «Με βοήθησε το μυαλό μου, αυτά που έζησα, και το ότι είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο, τη Δέσποινα. Τη γνώρισα την περίοδο που αρρώστησα και μου στάθηκε χωρίς να με αντιμετωπίσει σαν άρρωστο».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex

TAGS