Την προηγούμενη Κυριακή, μέσω της εκπομπής «Σου Κου», έγινε γνωστή η λήξη της συνεργασίας του Λάκη Λαζόπουλου με τον Alpha.

Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα, καθώς η εξέλιξη δεν ήταν αναμενόμενη. Ο παρουσιαστής διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά, εκτός των επαγγελματικών. Βέβαια, τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο πλευρές να είναι σε ρήξη λόγω των τηλεοπτικών αδειών.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Alpha και όπως είναι λογικό, όλοι διερωτούνται αν θα  υπογράψει με κάποιο άλλο κανάλι. Σήμερα, η εφημερίδα «Παρόν» μετά από ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής πρόκειται να στήσει το «Αλ Τσαντίρι» στην ΕΡΤ.

Σε σχετικό απόσπασμα στην εφημερίδα αναφέρεται: «Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Λάκης Λαζόπουλος όσον αφορά τον επόμενο προορισμό του στην τηλεόραση. Το “διαζύγιό” του με τον Alpha είναι δεδομένο, τουλάχιστον από την πλευρά της ιδιοκτησίας του σταθμού και ίσως κάπως έτσι να ανοίξει ο δρόμος για την ΕΡΤ. Η τελευταία φορά που επρόκειτο να συνεργαστεί με την κρατική ραδιοτηλεόραση ήταν από την εποχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με το περίφημο “Μπέμπετ σόου”».

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS