Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» συνομίλησαν οι ηθοποιοί Γιώργος Χρανιώτης και Κατερίνα Διδασκάλου, οι οποίοι θυμήθηκαν την πρώτη γνωριμία τους έξω από το θέατρο Πόρτα.

Όπως αποκάλυψε πρώτος ο Γιώργος Χρανιώτης φλέρταρε έντονα και επίμονα την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία όμως τον απέρριψε, λέγοντας του ότι είναι παντρεμένη και ότι έχει παιδιά. 

«Ήμασταν έξω από το θέατρο Πόρτα, όπου εγώ έπαιζα στο “Άντρες έτοιμοι για όλα”. Ανέβηκα στη μηχανή και σε βλέπω και μου λες “συγχαρητήρια, είδα την παράσταση, μπράβο σου”. Εγώ δεν σε ήξερα, δεν σε είχα δει ποτέ. Και λέω ποια είσαι εσύ; Και μου λες η Κατερίνα Διδασκάλου, είμαι ηθοποιός. Και αυθόρμητα σου λέω έλα να πάμε μια βόλτα με τη μηχανή. Και μου λες όχι πρέπει να φύγω, ήσουν πολύ κυρία, πολύ ευγενική».

Και συνεχίζει: «Εγώ επέμεινα, είχε ανέβει και λίγο η θερμοκρασία μου και σε τραβάω από το χέρι και σου λέω έλα στη μηχανή μου να πάμε βόλτα. Σε φλέρταρα! Ήθελα να σε απαγάγω. Με τρέλανες! Εγώ σε τραβούσα, εσύ αντιστεκόσουν. Και μου έλεγες “άσε με, είμαι παντρεμένη, έχω παιδιά”.

Ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες απορρίψεις, γιατί έχω φάει κι άλλες, από γυναίκες που είχα ποτέ. Με απέρριψες με πολύ ωραίο τρόπο και με ιδιαίτερη ευγένεια», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS