ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε «ελεύθερο» γάμο: Ήδη παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία είναι η 27χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Η Νικόλ Ποτουράλσκι γνώρισε τον Μπραντ Πιτ στο εστιατόριο του συζύγου της, Ρόλαντ Μέρι.

Σε «ελεύθερο» γάμο: Ήδη παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία είναι η 27χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Εδώ και λίγες ημέρες ένα είναι το νέο, hot ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ. Ο Μπραντ Πιτ έχει νέα σύντροφο, την 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο εκ Γερμανίας με καταγωγή από την Πολωνία, μία απίστευτα εντυπωσιακή γυναίκα η οποία μοιάζει εκπληκτικά τόσο στην πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, όσο και στο σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ.

Το ζευγάρι εθεάθη σε αεροδρόμιο της νότιας Γαλλίας να φιλιέται δημοσίως όσο περίμενε το ιδιωτικό αεροσκάφος του Πιτ για να τους μεταφέρει στον υπερπολυτελή πύργο Μιραβάλ, την εξοχική κατοικία που ο 56χρονος σταρ απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου του με τη Τζολί. Μάλιστα εκεί έγινε και ο γάμος τους το 2014.

Και μπορεί για την κοινή γνώμη αυτή η σχέση να δίνει την εντύπωση ότι προέκυψε από το πουθενά, καθώς τα αμερικανικά ταμπλοίντ μέχρι πριν από λίγο καιρό υποστήριζαν ότι ο Μπραντ προσπαθεί να κερδίσει πίσω την Τζένιφερ Άνιστον, ωστόσο στην πραγματικότητα η καρδιά του άνηκε ήδη αλλού. Το ενδιαφέρον του για την 27χρονη Ποτουράλσκι ξεκίνησε περίπου έναν χρόνο πριν όταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Κάποτε στο...Χόλιγουντ», Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, επισκέφθηκαν το Βερολίνο για την προώθηση του νέου τους φιλμ. Εκεί πήγαν για φαγητό στο ακριβό εστιατόριο Borchardt το οποίο ανήκει στον 68χρονο επιχειρηματία Ρόλαντ Μέρι, σύζυγο της Ποτουράλσκι, με τον οποίο το νεαρό μοντέλο έχει ήδη αποκτήσει ένα 7χρονο αγοράκι, τον Εμίλ. Η γνωριμία της Νικόλ με τον Μπραντ έγινε ενώπιον του συζύγου της και μάλιστα το μοντέλο ήταν εκείνο που προσέγγισε τον διάσημο ηθοποιό, δίνοντας του αμέσως το τηλέφωνο της.

Ένα ταξίδι της στο Λος Άντζελες λίγο καιρό αργότερα ήταν εκείνο που τελικά έφερε το ζευγάρι πολύ κοντά, αφού ο Πιτ πράγματι επικοινώνησε με την Νικόλ, ζητώντας της να βγουν μαζί για φαγητό. Πλέον, περίπου έναν χρόνο μετά, τα δημοσιεύματα τους θέλουν τρελά ερωτευμένους. Τόσο πολύ που δεν τους ενδιαφέρει καν να κρύψουν από τους δημοσιογράφους τη σχέση τους.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η Νικόλ σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ποτουράλσκι συνάπτει κάποιον εξωσυζυγικό δεσμό για τον οποίο είναι ενήμερος ο σύντροφός της. Ο ίδιος ο 68χρονος επιχειρηματίας αρνείται να τοποθετηθεί πάνω στο ζήτημα της προσωπικής τους ζωής και των ισορροπιών στον γάμο τους, λέγοντας ένα απλό «Ουδέν σχόλιο» σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Πάντως στενός φίλους του ζευγαριού αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο ότι «παραμένουν παντρεμένοι, αλλά διατηρούν έναν ελεύθερο, ανοικτό γάμο».

Πώς αισθάνεται όμως η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της και μάλιστα, με μια γυναίκα εξίσου γοητευτική με την ίδια και κατά πολύ νεότερή της; Σύμφωνα με φίλο της πρωταγωνίστριας, που μίλησε στο αμερικανικό σάιτ Hollywood Life, η διάσημη ηθοποιός ενδιαφέρεται με ποια βγαίνει ο Μπραντ Πιτ στο βαθμό που αυτό επηρεάζει τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Πέρα από αυτό η Αντζελίνα Τζολί «δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να γνωρίζει για την ερωτική του ζωή».

Όσο για την ερωτική ζωή της ηθοποιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη αυτή την χρονική στιγμή καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα με τους γονείς τους διαζευγμένους και να είναι ευτυχισμένα. «Η ευτυχία τους είναι η πρώτη προτεραιότητά της και πάντα θα είναι», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.


Το διάσημο ζευγάρι, που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν τέσσερα χρόνια, έχει έξι παιδιά. Τον 19χρονο Μάντοξ, τον 16χρονο Παξ, την 15χρονη Ζαχάρα, την 14χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, 12 ετών.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.