Με «απόλυση» φαίνεται πως κινδυνεύει η Σάρον Στόουν, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον εμβολιασμό των συνεργατών της. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός απαίτησε από την παραγωγή της νέας ταινίας που συμμετέχει, να εμβολιαστεί πλήρως όλο το σετ κατά της Covid-19 και έπειτα να επιστρέψει η ίδια στα καθήκοντά της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Στόουν σε πρόσφατο βίντεο, που δημοσιεύτηκε με αφορμή την υποψηφιότητά της ως μέλος του SAG-AFTRA, η παραγωγή θα της δείξει την πόρτα της εξόδου αν δεν επιστρέψει σύντομα στην Άτλαντα, όπου εκτελούνται τα γυρίσματα της ταινίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου πριν εμβολιαστούν όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι, θα μπορούσα. Θα στηρίξω όμως, όλους εμάς, ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε» δήλωσε η 63χρόνη ηθοποιός.  

Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε» δήλωσε η 63χρόνη ηθοποιός.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Σάρον Στόουν δείχνοντας αρκετά θορυβημένη με το ζήτημα της πανδημίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει τόσο την υγεία την δική της, όσο και των γύρων της, ζητώντας οι χώροι εργασίας να είναι Covid-free. Πάντως από τις 19 Ιουλίου, η επιλογή υποχρεωτικού εμβολιασμού στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο του εξωτερικού έχει ήδη δοθεί από την αμερικανική ένωση εργαζομένων στο χώρο του θεάματος. 

Κεντρική Φωτογραφία: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS