Είκοσι περίπου χρόνια έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το τραγούδι «Σ’ αγαπώ». Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να εξομολογηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο «Σπίτι με το Mega» για πρώτη φορά την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του.

«Ταξιδεύαμε από Αθήνα προς Λάρνακα με τον φίλο μου και συνεργάτη μου Πασχάλη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είμαι απορροφημένος στη σκέψη μου και ψιθυρίζω μια μελωδία. Ξαφνικά πετάω ένα ‘σ’ αγαπώ’. “Μιας και δεν κοιμάσαι δεν το τελειώνεις να το δούμε”, μου λέει ο Πασχάλης. “Έχω διαβάσει κάτι στίχους μια μικρής και έχω ξετρελαθεί, μεγάλο ταλέντο, τη λένε Ελεάνα Βραχάλη”. Ενθουσιασμένος όπως ήταν μου λέει “μόλις φτάσουμε σπίτι, που σε περιμένουν οι γονείς σου, μετά τις αγκαλιές, θα καθίσεις στο πιάνο και γράψε”. Έτσι κι έγινε» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Μια μεγάλη αγκαλιά, ένα γλυκό καλωσόρισμα από τους γονείς μου και σφαίρα εγώ στο πιάνο. Κασετοφωνάκι και η βασική μελωδία του Σ’ αγαπώ ήταν έτοιμη. Έφτασε στα χέρια της Ελεάνας και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία. Με αυτό το υπέροχο πλάσμα βρεθήκαμε από νωρίς μαζί κι έμελλε να ζήσουμε υπέροχες μουσικές στιγμές».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Όπως και η παράξενη ιστορία πίσω από το «Χέρια Ψηλά»:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS