ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σαν κοριτσάκι: Η Ρούλα Κορομηλά με το πιο αθλητικό λουκ που την έχουμε δει ποτέ

Η πόζα που της θύμισε κάτι από τα παλιά.

Σαν κοριτσάκι: Η Ρούλα Κορομηλά με το πιο αθλητικό λουκ που την έχουμε δει ποτέ

Τι και αν έχουν περάσει χρόνια απο την τελευταία εκπομπή της σε τηλεοπτικό πλατό, η Ρούλα Κορομηλά πάντα θα ανήκει μεταξύ των σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, που λατρεύτηκαν θερμά απο το κοινό τους. Δούλεψε σκληρά, πέτυχε και παρόλο που έζησε λαμπερές στιγμές στην ένδοξη εποχή της τηλεόρασης, παρέμεινε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει να διατηρεί επαφές με τους θαυμαστές της μέσω των λογαριασμών της στα social media, αφού είναι ιδιαίτερη ενεργή σε αυτά, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα της καθημερινότητας της και επικοινωνώντας συχνά μαζί τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει να διατηρεί επαφές με τους θαυμαστές της μέσω των λογαριασμών της στα social media, αφού είναι ιδιαίτερη ενεργή σε αυτά, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα της καθημερινότητας της και επικοινωνώντας συχνά μαζί τους.

Στην τελευταία της δημοσίευση, μάλιστα, η Ρούλα Κορομηλά παρέδωσε μαθήματα στιλ, καθώς επέλεξε μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού φθινοπώρου, που δεν είναι άλλη απο το total white look. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε δύο φωτογραφίες απο μια χαλαρή πρωινή βόλτα, όπου φοράει λευκό T-shirt και λευκό denim με σκισίματα. Το look ολοκληρώθηκε με τα all time classic all star της σε αποχρώσεις μπλε και κόκκινο, ενώ τα μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου έδεναν αρμονικά με το πρωινό σύνολο.

Η παρουσιάστρια ποζάρει χαλαρή κάτω απο ένα δέντρο, το οποίο όπως αναφέρει στο caption της φωτογραφίας, της θύμισε πολλά απο την παιδική της ηλικία. «Μικρή υπήρξα «πρωταθλήτρια» σκαρφαλώματος δέντρων. Αμε! Ανέβαινα ψηλά κι αγνάντευα. Πόδια, χέρια καταγρατζουνισμένα. Παντελόνια στα γόνατα μόνιμα σκισμένα. Σκαρφάλωνα ταχύτατα πάντως κι αποσπούσα σημαντικά «μετάλλια» όπως παγωτό σοκολάτα και τσιχλόφουσκες. Όταν κατέβαινα από τα δέντρα στο σπίτι με περίμενε ένα ξεχωριστό «μετάλλιο». Αυτό της παντόφλας της μαμάς που πετάει και περνάει ξυστά από το σώμα αριστερά και δεξιά. Πρωταθλήτρια απόκρουσης και σ' αυτό το άθλημα! Δεν με πέτυχε ποτέ. Η ατάκα ωστόσο, ως προς τα παντελόνια μου ήταν η εξής: «Πω, πω, πώς θα κυκλοφορήσεις με σκισμένα παντελόνια, θα γελάει ο κόσμος! Υ.Γ. Η πόζα μου κάτω από το δέντρο σήμερα, μου θύμισε κάτι από παλιά!», επισήμανε με χιουμοριστικό τόνο.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.