Πριν την Ελένη Μενεγάκη, υπήρχε μία άλλη γυναίκα που μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση και ό, τι άγγιζε γινόταν χρυσός. Αναφερόμαστε φυσικά στην Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι και ο άνθρωπος που εισήγαγε την έννοια του τηλεοπτικού show στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μία ήρεμη και απλή ζωή. Κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις, ενώ πια δίνει σπάνια συνεντεύξεις, οι οποίες βέβαια γίνονται θέμα συζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις, ενώ πια δίνει σπάνια συνεντεύξεις, οι οποίες βέβαια γίνονται θέμα συζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά.

Για τους θαυμαστές της λοιπόν, η κύρια πηγή από την οποία μαθαίνουν τα νέα της, είναι το Instagram, στο οποίο ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες. Όπως έκανε ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης προκειμένου να ευχηθεί στην αδερφή της Λένα.

Η παρουσιάστρια ως γνωστόν, έχει δύο αδέρφια, την Λένα και τον Θανάση, τα οποία υπεραγαπά. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την ομοιότητα της Ρούλας με την αδερφή της.

«Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου. My sister !Το καμάρι της οικογένειας μας! Love u», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instragram

TAGS