Ο Κιάνου Ριβς δεν είναι απλώς σούπερ σταρ. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μερικοί πλανητικές αστέρες δεν έχουν νιώσει και πολλά από το χαώδες, αλλοτριωτικό σύμπαν του Χόλιγουντ. Ο Ριβς παραμένει ο άνθρωπος που θα πιάσει κουβέντα στον δρόμο, θα πάρει το μετρό για να πάει πιο γρήγορα σε μία συνάντηση, θα φάει σάντουιτς σε ένα παγκάκι στο κέντρο της Νέας Υόρκης, και αγαπιέται τόσο πολύ από το κοινό και το παγκόσμιο διαδίκτυο, που ακόμα και ο ίδιος δεν το πιστεύει.

Η λατρεία του κόσμου στον πράο χαρακτήρα του, την γοητευτική του εμφάνιση, στο μυστηριώδες στυλ του και την ηρεμία που εκπέμπει έχει οδηγήσει αρκετούς στην άποψη ότι η Κιάνου γνωρίζει μία μεγαλύτερη αλήθεια που οι υπόλοιποι αγνοούμε, πως ο Κιάνου γνωρίζει τα πάντα.

Κάτι τέτοιο πρέπει να πιστεύει και ο Αμερικανός παρουσιαστής Stephen Colbert όταν τον ρώτησε πριν από μερικούς μήνες τι πιστεύει ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε. Το καλύτερο απ' όλα είναι πως ο ηθοποιός ήξερε να του απαντήσει. 

«Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε Keanu Reeves;»

«Ξέρω ότι θα λείψουμε σε εκείνους που μας αγαπούν", απάντησε ο Κιάνου αφήνοντας άφωνους παρουσιαστή και κοινό για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να ξεσπάσουν σε φωνές και χειροκροτήματα...

Δες το βίντεο. 

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS