Η Ριάνα ανακηρύχθηκε ως η πιο πλούσια τραγουδίστρια στη Μεγάλη Βρετανία αν και έχει να κυκλοφορήσει τραγούδι από το 2016. Πιο συγκεκριμένα, η περιουσία της εκτιμάται στις 468 εκατ. στερλίνες (530 εκατ. ευρώ).

Η διάσημη ποπ σταρ φιγουράρει στη λίστα «The Sunday Times Rich List», που αναδεικνύει τους πιο πλούσιους της Μεγάλης Βρετανίας. Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ζει μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2019 ανακηρύχθηκε και από το περιοδικό Forbes ως η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο.

Η Ριάνα πέρα από συνθέτρια και ερμηνεύτρια έχει και τη δική της εταιρία με ρούχα, εσώρουχα και είδη μακιγιάζ ενώ είναι η πρώτη Αφροαμερικανή που βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας. Μάλιστα τα κέρδη της οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη μάρκα καλλυντικών Fenty Beauty, όπου κατέχει μερίδιο 15% το οποίο της απέδωσε πάνω από 350 εκατ. στερλίνες.

Η τραγουδίστρια μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora. Όμως η ανήσυχη επιχειρηματίας δεν σταμάτησε εκεί, αφού προχώρησε και σε μια συνεργασία με τον LVMH για τη δημιουργία μιας μάρκας ειδών πολυτελείας με έδρα το Παρίσι που θα περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS