ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ralph Macchio: Ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» έχει ελληνικές ρίζες και έγινε 54 ετών

Ποιος δεν θυμάται τον Danny LaRusso των '80s; Ο ηθοποιός, στα 54 του, παραμένει γοητευτικός, ετοιμάζεται να παίξει στο θέατρο και φανερώνει τις ελληνικές ρίζες του.

Ralph Macchio: Ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» έχει ελληνικές ρίζες και έγινε 54 ετών

Ήταν το 1984, όταν ο Ralph Macchio με το παιδικό πρόσωπο και σε ηλικία μόλις 22 χρονών, έπαιξε τον Danny LaRusso στην ταινία «The Karate Kid», έναν ρόλο που τον έκανε όχι μόνο κινηματογραφικό σταρ, αλλά και ήρωα στα μάτια χιλιάδων νέων της δεκαετίας του '80 και καρδιοκατακτητή των κοριτσιών. Σήμερα, 54 ετών πλέον, ετοιμάζεται να ανέβει στη θεατρική σκηνή, ενώ, δείχνοντας πολύ νεότερος από την ηλικία του, το γυναικείο φύλο εξακολουθεί να τον θεωρεί άκρως γοητευτικό.

Το έργο στο οποίο θα συμμετάσχει λέγεται «Α Room of My Own», γράφτηκε από τον Charles Messina, αποτελεί εν μέρει αυτοβιογραφία του και αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που προσπαθεί να καταλάβει πώς το παρελθόν του επηρεάζει το παρόν. Ο Macchio, λοιπόν, θα παίξει τον Carl Morelli, έναν συγγραφέα ο οποίος αφηγείται την πορεία της ζωής του από τότε που μεγάλωσε σε μια ιταλοαμερικανική οικογένεια στο Γκρίνουιτς έως σήμερα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου. Όπως η ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη, λόγω της καταγωγής του, η δική του ιστορία έχει πολλά κοινά με του ήρωα.

Ralph Macchio: Ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» έχει ελληνικές ρίζες και έγινε 54 ετών

Η οικογένεια του Macchio είχε ρίζες από την Ιταλία και την Ελλάδα. Παράλληλα, όπως ο ίδιος ανέφερε, σε αρκετά σημεία διέφερε από εκείνη που παρουσιάζεται στο έργο. «Αυτοί οι ήρωες είναι και αρκετά φασαριόζοι και ισχυρογνώμονες. Δεν μπορούσαν καθόλου να φιλτράρουν καταστάσεις. Η δική μου οικογένεια δεν ήταν έτσι».

Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του, Phyllis, έχουν μια 23χρονη κόρη, ηθοποιός και εκείνη, και έναν 20χρονο γιο που είναι ακόμα φοιτητής. «Τα προηγούμενα χρόνια, ήμουν ακόμα με το ένα πόδι στο Χόλιγουντ, αλλά και η γυναίκα και τα παιδιά μου ήταν πολύ σημαντικά για μένα», εξήγησε ο ίδιος. Ο τωρινός θεατρικός ρόλος του θυμίζει την παιδική ηλικία που δεν έχει πια, όπως σχολιάζει.

Ο Macchio ρωτήθηκε πρόσφατα και για τη νεανική εμφάνισή του. «Ούτως ή άλλως, στο μυαλό των περισσότερων έχει μείνει η εικόνα μου από τότε που έπαιζα στο "Karate Kid". Για αυτούς, είμαι ακόμα ο LaRusso. Κι εγώ, πάντως, όταν σκέφτομαι εκείνα τα χρόνια, συγκινούμαι πολύ».

Τον ενοχλεί, λοιπόν, που αρκετοί στο δρόμο τον αποκαλούν ακόμα «Karate Kid»; Η απάντησή του δεν δείχνει κάτι τέτοιο. «Όταν έχεις κάτι καλό πίσω σου, γιατί να το θεωρήσεις απλώς “μακρινό παρελθόν”;»

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024