Οι εμβολιασμοί σε άτομα άνω των 85 ετών έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες ημέρες και σιγά-σιγά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας πηγαίνουν στο ραντεβού τους για να κάνουν το πολυπόθητο και πολυσυζητημένο εμβόλιο του κορονοϊού.

Ανάμεσα τους και η μητέρα ενός εξαιρετικά δημοφιλούς ηθοποιού, του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, συνοδεύοντας την στο ιατρικό κέντρο όπου θα γινόταν ο εμβολιασμός. 

Με μία φωτογραφία μέσα από τον χώρο των εμβολιασμών ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης αιχμαλώτισε τη στιγμή που η νοσηλεύτρια είναι έτοιμη να κάνει στη μητέρα του το εμβόλιο, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έγραψε χαρακτηριστικά:«Προς την ελευθερία! Συνόδευσα τη μητέρα μου στο εμβολιαστικό κέντρο. Όλα οργανωμένα στην κάθε λεπτομέρεια. Οι υγειονομικοί ευγενικοί κι εξυπηρετικοί, φρόντιζαν τον καθένα με προσοχή ξεχωριστή. Άνδρες και γυναίκες με άσπρα μαλλιά, άνθρωποι που σίγουρα πέρασαν δύσκολα όλους αυτούς τους μήνες, αντέχοντας αγόγγυστα, όπως έχει μάθει να κάνει η γενιά τους, προσέρχονταν, μόνοι ή με συνοδούς, για αυτό το πολυπόθητο εμβόλιο, αυτήν την ελπίδα υγείας, ελευθερίας και ζωής. Με το καλό, έρχετ’ η ώρα ν’ αγκαλιαστούμε ξανά».

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS