ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρινς: το σπάνιο ενσταντανέ από την παιδική ηλικία

O 11χρονος Πρινς μιλά στην κάμερα για την απεργία των δασκάλων του, το 1970.

Σήμερα κλείνουν 7 χρόνια από τον θάνατο του ρόκερ που θα μείνει αθάνατος στις καρδιές μας. O υπέροχος Πρινς ήταν 57 ετών όταν βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του, 21 Απριλίου 2016 - λίγες ημέρες πριν, είχε νοσηλευτεί με συμπτώματα γρίπης. Τον αγαπήσαμε με τα καλά και τα κακά του, για το ταλέντο και τις αντιφάσεις του.

Ο πρίγκιπας της ποπ ήταν χορτοφάγος, εραστής πολλών γυναικών και εχθρός της οικογένειας του Αλ Γκορ που τον κατήγγειλε για "αποπλάνηση” της κόρης τους μέσα από τα ερωτικά υπονοούμενα των στίχων του.

Πρόσφατα οι φαν του αποκάλυψαν ένα παλιό του βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Οι δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού στη Μινεάπολη ανακάλυψαν τυχαία ένα απόσπασμα από τις ειδήσεις του Απριλίου του 1970, στις οποίες ο μικρός μαθητής κάνει δηλώσεις στην κάμερα και ζητά αυξήσεις για τους εκπαιδευτικούς!

Αυτή η τυχαία ανακάλυψη των δημοσιογράφων στις ειδήσεις τηλεοπτικού σταθμού της Μινεάπολης των ΗΠΑ έχει συναρπάσει κυριολεκτικά τους θαυμαστές του Πρινς. Πρόκειται για ένα βίντεο από δελτίο ειδήσεων του Απριλίου του 1970, για την τότε απεργία των δασκάλων στα σχολεία της πόλης, που ζητούσαν αύξηση στους μισθούς τους, το οποίο ξέθαψαν από το αρχείο του σταθμού WCCO, για να πλαισιώσουν ρεπορτάζ για τη σημερινή απεργία των εκπαιδευτών.

Τυχαία, ένας τεχνικός του σταθμού, που ετοίμαζε το αρχείο, πρόσεξε ότι ένα από τα παιδιά που μιλούσαν στην κάμερα, έμοιαζε εκπληκτικά με τον Πρινς. Αμέσως ρώτησε τους συναδέλφους του και όλοι είχαν την ίδια γνώμη: ήταν ο καλλιτέχνης, σε ηλικία 11 ετών! Ο Πρινς μεγάλωσε στη Μινεάπολη και πήγε εκεί σχολείο. Μάλιστα, πίσω του φαίνεται το κτίριο του σχολικού συγκροτήματος που πήγαινε σε ηλικία 11 ετών. Στο βίντεο όμως, ο μικρός δεν έλεγε το όνομά του, και έτσι οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν έρευνα για να το επιβεβαιώσουν. Βρήκαν τα σχολικά βιβλία εκείνης της εποχής, στα οποία οι φωτογραφίες του Πρινς έμοιαζαν με το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, βρήκαν έναν συμμαθητή του που μιλά και αυτός στο βίντεο, ο οποίος αναγνώρισε τον σπουδαίο μουσικό και τότε συμμαθητή του.

Στο βίντεο, δεν ακουγόταν ήχος, και οι τεχνικοί του σταθμού απευθύνθηκαν σε έναν ειδικό, ο οποίος τον αποκατέστησε. Ετσι, μπόρεσαν να ακούσουν τα λεγόμενα του Πρινς, τα οποία αποδεικνύουν ότι από μικρός είχε κοινωνικές ευαισθησίες. "Πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνονται καλύτερα γιατί δουλεύουν υπερωρίες για εμάς", ακούγεται να λέει ο 11χρονος Πρινς Ρότζερς Νέλσον, που τότε πήγαινε στην έκτη Δημοτικού.

Kεντρική εικόνα: Splash News- Ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.