Κάποιοι γιατροί συμβουλεύουν τις εγκυμονούσες να περπατούν και να κινούνται πολύ στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων για να διευκολύνουν τον τοκετό. Όμως η ετοιμόγεννη Βασιλική Μιλλούση μετέφερε αυτή τη συμβουλή σε άλλο επίπεδο, καθώς έριξε έναν χορό και μάλιστα τον ανέβασε στο Tik Tok.

Σε κάθε περίπτωση η δεύτερη κόρη της, με τον ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, γεννήθηκε υγιέστατη την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου. Ο περήφανος μπαμπάς ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μια τρυφερή φωτογραφία αλλά και μια συγκινητική ανάρτηση, όπου αντί για δώρα παροτρύνει τον κόσμο να κάνει μια δωρεά για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ο Πετρούνιας έγραψε:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της!! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!

»Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

»Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη!

»Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας!»

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τον χορό της Βασιλικής Μιλλούση πριν από τον τοκετό:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS