Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και αυτά της Ισπανίας, μιας και η βασίλισσα Λετίσια, εκτός από μία πολύ όμορφη γυναίκα, είναι και ένα από τα μεγαλύτερα style icons της εποχής.

Η αλήθεια είναι ωστόσο, ότι η σχέση μας με τους ήδη υπάρχοντες Royals κάπως έχει βαλτώσει. Καλή η Κέιτ δεν το συζητάμε, αλλά νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ανακαλύψουμε νέα και φρέσκα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν να δώσουν και κάτι παραπάνω, πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Καλή η Κέιτ δεν το συζητάμε, αλλά νιώθουμε έντονη την ανάγκη να ανακαλύψουμε νέα και φρέσκα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν να δώσουν και κάτι παραπάνω, πέρα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Και νομίζουμε ότι η έρευνά μας απέδωσε καρπούς, μιας και μόλις ανακαλύψαμε την 20χρονη πριγκίπισσα Ελίζαμπεθ του Βελγίου η οποία μάλιστα πρόσφατα γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Η νεαρή, η οποία φοιτά στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ή εναλλακτικά στο «Hippie Hogwarts» όπως είναι γνωστό στους βασιλικούς κύκλους, μιας και το εσωτερικό του Πανεπιστημίου θυμίζει αρκετά το Σχολείο για Μαγείες και Ξόρκια που φοίτησε ο Χάρι Πότερ, είναι η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Φίλιππου και της βασίλισσας Ματίλντα και διάδοχος του θρόνου.

Ήδη έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού για τις στιλιστικές της επιλογές, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κάτι που είναι ολοφάνερο και από το πορτρέτο που ανέβηκε στο επίσημο Instagram account της βασιλικής οικογένειας, με αφορμή τα γενέθλια της νεαρής.

Κρατήστε το όνομα γιατί στο μέλλον θα μας απασχολήσει πολύ.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS