ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Γιατί προσφέρει 12 εκατ. ευρώ ετησίως στην πριγκίπισσα Σαρλίν;

Γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας του Μονακό προσπαθεί πάση θυσία να κρατήσει στο πλευρό του την «θλιμμένη πριγκίπισσα».

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Γιατί προσφέρει 12 εκατ. ευρώ ετησίως στην πριγκίπισσα Σαρλίν;

Η πολύμηνη απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν από το πριγκιπάτο του Μονακό, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, πυροδότησε φήμες πως σκοτεινά σύννεφα έχουν σκεπάσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Οι θεωρίες περί συζυγικής κρίσης, προφανώς δεν έχουν σχολιαστεί ανοιχτά από τους εκπροσώπους των royals, γεγονός που αφήνει χώρο για περαιτέρω συζητήσεις. Μια από αυτές φαίνεται πως είναι και τα νέα δημοσιεύματα γαλλικών MME που ειδικεύονται στο μυστικά των γαλαζοαίματων, σύμφωνα με τα οποία ο 64χρονος πρίγκιπας των Μονεγάσκων χρηματίζει την «θλιμμένη πριγκίπισσα» με μοναδικό όρο να συνεχίσει την εκτέλεση των βασιλικών της καθηκόντων.

Ως αντάλλαγμα στην «υποχρέωση» αυτή, η πριγκίπισσα θα λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Σαρλίν στη δημόσια ζωή, έπειτα από την νοσηλεία της σε ινστιτούτο ανάρρωσης της Ελβετίας, εκτός από τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της, συνοδεύτηκε και από τους ισχυρισμούς του περιοδικού «Voici» ότι η 44χρονη πρώην πρωταθλήτρια υπέγραψε με τον σύζυγό της ένα άκρως εμπιστευτικό συμβόλαιο. Όπως αναφέρεται, η ύπαρξη του εν λόγω ιδιωτικού συμφωνητικού προκύπτει έπειτα από αίτημα του γαλαζοαίματου, η σύζυγός του να εμφανίζεται μαζί του στις επίσημες εκδηλώσεις του πριγκιπάτου, προβάλλοντας την οικογενειακή ευτυχία μεταξύ του ζευγαριού. Ως αντάλλαγμα στην «υποχρέωση» αυτή, η πριγκίπισσα θα λαμβάνει 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Την οικονομική αυτή «ανταμοιβή» σχολιάζει επίσης και το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο ακριβές ύψος του ποσού. Με τη σειρά της η «Daily Mail» επισημαίνει πως τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ένας τρόπος να εξασφαλιστεί οικονομικά, αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να λαμβάνουν μηνιαίως κάποιο εισόδημα. «Το Παλάτι στο Μόντε Κάρλο αρνείται να κοινοποιήσει πληροφορίες για οικονομικές συμφωνίες, ωστόσο το πριγκιπάτο πληρώνει περίπου 40 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο για να καλύπτει τα έξοδα του θεσμού. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν λαμβάνουν μισθό, κι αυτό σημαίνει ότι η Σαρλίν βασίζεται πιθανόν στον Αλβέρτο – που είναι δισεκατομμυριούχος – για τα προσωπικά της έξοδα» επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Η δεύτερη και τελευταία, προς το παρόν, δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote το περασμένο Σάββατο, δίπλα στον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους, πρίγκιπα Ζάκ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, επιβεβαίωσε ότι η πριγκίπισσα είναι έτοιμη να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντα του ρόλου της.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.