Τη φημολογία ότι τα πρώην Σκαθάρια βρίσκονται σε ρήξη με τη Γιόκο ΄Ονο - που έχει κατηγορηθεί ότι λόγω της μεγάλης της επιρροής στον Τζον Λένον ήταν η «πέτρα του σκανάδλου» για τη διάλυση του ιστορικού συγκροτήματος -   καταρρίπτει με νέα του συνέντευξή στο Rollling Stone, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ. 

  ΄Οπως αναφέρει στη συγκεκριμένη συνέντευξή του, η σχέση του με τη Γιόκο σήμερα είναι καλή αν και τότε η συνεχής παρουσία της δημιούργησε πρ0βλήματα στο γκρουπ. 

  «Το θέμα δεν ήταν σεξιστικό, αλλά τα κορίτσια δεν ερχοντουσαν στο στούντιο, μας άφηναν μόνους σ' αυτό», είπε ο Πωλ στο περιοδικό και συνέχισε: «Όταν ο Τζον έκανε τη σχέση με την Γιόκο, αυτή δεν ήταν δίπλα στο κοντρόλ, ήταν εκεί, ανάμεσά μας».

  Για τον Πολ μακ Κάρτνεϊ «το ερώτημα μου ήταν εάν ο Τζον αγαπάει αυτή τη γυναίκα, αν πρέπει, αν είναι σωστό (να την αγαπάει)». Τέλος, όμως «κατάλαβα πως οποιαδήποτε αντίσταση θα ήταν περιττή».

Και σήμερα;

«Ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή» είπε, «σταδιακά, το ξεπεράσαμε. Τώρα είναι σαν είμαστε σύντροφοι. Μου αρέσει η Γιόκο».

Ο θρυλικός τραγουδιστής δήλωσε επίσης ότι ακούει χιπ χοπ ως μέρος της μουσικής «εκπαίδευσής» του - έχει δει τον Κάνιε Γουέστ, τον Τζέι Ζι και τον Ντρέικ σε συναυλία, αλλά απέφυγε να χαρακτηρίσει τον συνεργάτη του Γουέστ σαν μουσική ιδιοφυΐα.

«Δεν μπορώ να πω αυτή τη λέξη», είπε ο ΜακΚάρτνεϋ είπε γελώντας για τον Γουέστ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε πολλά τραγούδια όπως το «All Day», το «FourFiveSeconds» και το «Only One». «Νομίζω ότι είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης», είπε. 

TAGS