Το ότι όλα τα κανάλια είναι πλέον γεμάτα από ρεάλιτι (κάποια πιο αξιοπρεπή και κάποια άλλα απλώς αδιανόητα) είναι μάλλον ένα γεγονός που το συνηθίσαμε κι αυτό δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι καλό ή κακό. 

Ωστόσο ο φετινός κύκλος του ρεάλιτι επιβίωσης, μετά τα περσινά 70άρια απέτυχε να σημειώσει αντίστοιχη επιτυχία και πλέον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον κύκλο, αφήνοντας στον αέρα το ενδεχόμενο τρίτης σεζόν. 

Πάντως δεν είναι λίγος ο κόσμος που περιμένει διακαώς τον νικητή, στο Twitter ακόμα τσακώνονται (εντάξει, όχι όπως πέρισυ που έπεφταν κορμιά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο) και τώρα τελευταία που οι δύο ομάδες πηγαίνουν από καυγά σε καυγά τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. 

Για όποιον λοιπόν δεν θέλει να περιμένει άλλο, έχει πολλή αγωνία (μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις) και δεν πολυπιστεύει τις διαρροές, ένα νέο δημοσιεύμα έρχεται να λύσει όλες τις απορίες του φανατικού τηλεοπτικού κοινού.

Μέντιουμ από την Τουρκία, και συγκεκριμένα η μελλοντολόγος Αλ Κεμπίμ Κλάρα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Haben», όπως σημειώνει η Espresso, δήλωσε με βεβαιότητα: «Εχω ένα έντονο προαίσθημα πως ο νικητής του ελληνικού Survivor θα είναι άνδρας, και μάλιστα το όνομά του αρχίζει από το γράμμα “Η”».

Δεδομένου ότι μόνο ένας άντρας που το όνομα του αρχιζεί από «Η» υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ποιον εννοεί.

Να σημειωθεί πως ο Ηλίας Γκότσης είναι, σύμφωνα με τις διαρροές, δεύτερος μέχρι στιγμής στην προτίμηση του κοινού μετά την Κατερίνα Δαλάκα.

TAGS