Ήταν 16 Οκτωβρίου του 2004, όταν η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έκανε την πρώτη της επίσημη στην ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα μεγάλο τραπέζι στρωνόταν κάθε Σάββατο στις 22.00 με οικοδεσπότη τον ηθοποιό και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Σε κάθε επεισόδιο, μάλιστα, κεντρικός άξονας ήταν το αφιέρωμα σε έναν καλλιτέχνη. 

Το εν λόγω πρότζεκτ παρουσιαζόταν με μεγάλη επιτυχία μέχρι και το καλοκαίρι του 2013, όπου έκλεισε προσωρινά η ΕΡΤ. Από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους μέχρι και σήμερα, ο Σπύρος με την εκπομπή μετακόμισαν στον τηλεοπτικό σταθμό, Alpha, όπου συνέχιζαν να διασκεδάζουν τους τηλεθεατές, χαρίζοντας παράλληλα στο σταθμό υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. 

Σε αυτή τη μακρά πορεία των 13 ετών, πολλές ήταν οι εκπομπές που θέλησαν να κοπιάρουν το «Στην υγειά μας», χωρίς κανένα αποτέλεσμα. «Όλοι οι καλοί χωράνε» στο Epsilon, «Κοίτα τι έκανες» με τη Σεμίνα Διγενή στην κρατική τηλεόραση και μετέπειτα στον Alpha προσπάθησαν να πάρουν κάτι από τη λάμψη του πρώτου κόνσεπτ, αλλά ο κόσμος συνέχιζε να δηλώνει φανατικός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. 

Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι τα μισά της φετινής σεζόν, όπου τα ποσοστά στους πίνακες της Nielsen άρχισαν να πέφτουν. Φτάνοντας μία ανάσα πριν το τέλος της χρονιάς, οι ιθύνοντες του Alpha φαίνεται να αποφασίζουν να μην δώσουν το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά. Έτσι, ένας μεγάλος κύκλος, μιας εκπομπής που άφησε το στίγμα της, ολοκληρώνεται και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα μετακομίσει σε κάποιο άλλο κανάλι. 

Στο πλατό της εκπομπής.

Πηγή: koolnews.gr 

TAGS