Το 2016 ήταν «ζόρικη» χρόνια και είναι πιθανό να μείνει στην ιστορία ως το έτος κατά το οποίο «έφυγαν από τη ζωή μερικοί από τους διασημότερους καλλιτέχνες στον κόσμο». Ανάμεσα τους και ο Prince, ξαφνικά, τον Απρίλιο που μας πέρασε, κάτω από μυστηριώδεις τοξικολογικές αιτίες.

Η περιουσία που άφησε πίσω του μεγάλη, τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών και των δίσκων του ακόμα περισσότερα, αλλά το ζήτημα με το μοίρασμα της διαθήκης του έμοιαζε αρκετά ξεκάθαρο με όλα τα χρήματα να καταλήγουν στην αδελφή του, Tyka Nelson και στον ετεροθαλή αδελφό του, Alfred Jackson.

Prince όμως χωρίς λίγο σασπένς μάλλον δεν γίνεται, έστω και μετά θάνατον, κι έτσι πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε από το πουθενά μία άγνωστη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν παντρεμένη με τον ποπ σταρ όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή και ότι δικαιούται, συνεπώς, ολόκληρη την περιουσία του.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας είναι Claire Elizabeth Elliot κατέθεσε ήδη τα επίσημα χαρτιά προσβολής της διαθήκης και ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της και το πιστοποιητικό του γάμου. Πάντως, τα αδέλφια του Prince δεν χρειάζεται να ανησυχούν και πολύ, αφού το τελευταίο δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε καν στα επίσημα δικαστικά έγγραφα και η Elliot δεν φαίνεται να έχει σκοπό να το υποβάλει, κάτι που φυσικά θέτει τους ισχυρισμούς της υπό αμφισβήτηση.

Όλο αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Elliot δήλωσε ότι θέλει να κατέβει στις επόμενες εκλογές για Πρόεδρος των Η.Π.Α. έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο πολύ γέλιο εδώ και λίγα λεπτά. 

TAGS