Το πρωί της Κυριακής, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να δείξει στους followers της στο ίνσταγκραμ το δώρο που της έκανε ο γιος της, Δημήτρης -Βασίλης, το οποίο την συγκίνησε πολύ.

Η ίδια φωτογράφισε τον πιτσιρικά να κρατά τον πίνακα που έφτιαξε για εκείνη και στο σχόλιο που συνόδευε το στιγμιότυπο έγραψε: «Σήμερα το πρωί πήρα το ωραιότερο δώρο της ζωής μου που με έκανε να κλαίω σαν παιδί… Χρονιά πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας.Δίδαξε τα καλά και άφησε τα να καθορίσουν το μέλλον μας!». 

Το 2018 όταν και υιοθέτησε τον γιο της είχε πει: «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες.

»Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο» έχει πει παλιότερα η ηθοποιός. 

 

Δείτε την ανάρτησή της: 

 

Δείτε την παλιότερη ανάρτησή της στο οποίο μιλάει για την υιοθεσία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Και μία παλιότερη συνένετευξη στην οποία μιλάει για αυτό:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS