Η 40χρονη τραγουδίστρια δείχνει εμπράκτως τη στήριξή της στην Αυστραλία, η οποία μαστίζεται από πρωτοφανείς πυρκαγιές.

Η τραγουδίστρια Pink δώρισε 500.000 δολάρια στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους πυροσβέστες της Αυστραλίας, καθώς οι θανάσιμες πυρκαγιές συνεχίζουν να κατακαίνε ανεξέλεγκτα όλη τη χώρα.

Η 40χρονη τραγουδίστρια, δήλωσε συντετριμμένη από τις τραγικές ειδήσεις και αποκάλυψε ότι δεσμεύτηκε να βοηθήσει τους πυροσβέστες να πολεμήσουν την φωτιά.

Μοιράζοντας ένα λινκ με λογαριασμούς και προτρέποντας και άλλους να δώσουν χρήματα, είπε: «Είμαι εντελώς συντετριμμένη βλέποντας τι συμβαίνει στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή με τις τρομακτικές πυρκαγιές. Δεσμεύομαι με δωρεά 500.000 δολαρίων, απευθείας στις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες που αγωνίζονται τόσο σκληρά στην πρώτη γραμμή».

Η Pink επιβεβαιώνει τη μεγάλη δωρεά της με δημοσίευση στα social media, με την ελπίδα ότι θα παροτρύνει και άλλους να κάνουν αντίστοιχες κινήσεις.

Οι φανς της, έσπευσαν γρήγορα να επαινέσουν την τραγουδίστρια τη γενναιοδωρία της και την ευχαρίστησαν επειδή σκέφτηκε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ανάμεσά τους και πολλοί από την Αυστραλία που βρήκαν την κίνηση συγκινητική και σημαντική ως παράδειγμα και για άλλους αστέρες ή απλούς ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν.

Λίγες ώρες μετά η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν δωρίζουν 500.000 δολάρια σε πυροσβέστες στην Αυστραλία. Μετά την Pink, Κίντμαν και Έρμπαν ανακοίνωσαν πως δωρίζουν 500.000 δολάρια για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία.

Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν ανακοίνωσαν πως δωρίζουν 500.000 δολάρια για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ που κατάγεται από την Αυστραλία ανακοίνωσε τη δωρεά μέσω ίνσταγκραμ.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Η στήριξη, οι σκέψεις και οι προσευχές της οικογένειάς μας είναι προς όλους όσους επηρεάζονται από τις φωτιές σε όλη την Αυστραλία. Δωρίζουμε 500.000 στις υπηρεσίες Πυροσβεστικής που δίνουν και κάνουν τόσα πολλά τώρα», αναφέρει το μήνυμα της Κίντμαν.    

Η Κίντμαν και ο τραγουδιστής της κάντρι Έρμπαν, διατηρούν ένα αγρόκτημα έξω από το Σίδνεϊ και μαζί με την ανακοίνωση της δωρεάς μοιράζονται και πληροφορίες σχετικά με τοπικές υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να γίνουν δωρεές και από άλλους.   

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS