Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Σάρα Χάρντινγκ, πρώην μέλος του διάσημου συγκροτήματος των 00's Girls Aloud, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, μία δυσάρεστη είδηση που μοιράστηκε με μία φωτογραφία στο ίνσταγκραμ. 

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε κερδίσει και το βρετανικό Big Brother, είχε γράψει τότε στο ίνσταγκραμ: «Γεια σας, ελπίζω να είστε ασφαλείς σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Δεν έχω ποστάρει εδώ και καιρό, σας ευχαριστώ όλους που επικοινωνήσετε για να μάθετε νέα μου, σημαίνει πολλά για εμένα. Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τι συμβαίνει. Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και εδώ και δυο εβδομάδες έμαθα πως ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δυστυχώς, όπως έκανε σήμερα γνωστό η μητέρα της η 39χρονη Σάρα έχασε τη μάχη για τη ζωή, αφήνοντας συντετριμμένη την οικογένεια της. 

«Συντετριμμένη μοιράζομαι σήμερα την είδηση πως η όμορφη κόρη μου, Σάρα, απεβίωσε», έγραψε η μητέρα της, Μαρί Χάρντινγκ. 

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την ευγενική τους υποστήριξη την τελευταία χρονιά. Σήμαινε τα πάντα για τη Σάρα που υπήρξε δυνατή γνωρίζοντας πως την αγαπούσαν. Ξέρω πως δεν θα ήθελε να τη θυμούνται για τη μάχη ενάντια σε αυτή την απαίσια ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό, φωτεινό αστέρι και ελπίζω πως έτσι θα τη θυμούνται», συμπλήρωσε η μητέρα της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Girls Aloud:

 

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram

TAGS