ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πέθανε ο διοικητής Lassard από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Ο ηθοποιός και βαρύτονος, George Gaynes, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, είχε εμφανιστεί σε περισσότερες από 35 ταινίες, αμέτρητα τηλεοπτικά σόου και όπερες.

Πέθανε ο διοικητής Lassard από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Ο George Gaynes – που τον θυμόμαστε κυρίως στο ρόλο του διοικητή Lassard στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» – πέθανε σε ηλικία 98 ετών.

Η κόρη του, Iya Gaynes Falcon Brown, επιβεβαίωσε τον θάνατό του, λέγοντας ότι έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα στο σπίτι της στην Ουάσινγκτον.

Ο ηθοποιός και βαρύτονος, που είχε γεννηθεί στη Φινλανδία, είχε εμφανιστεί σε περισσότερες από 35 ταινίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του και αμέτρητα τηλεοπτικά σόου, καθώς και σε μουσικές κωμωδίες και όπερες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Ο George Gaynes γεννήθηκε στο Ελσίνκι το 1917 και μεγάλωσε στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελβετία. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, εντάχθηκε στην New York City Opera, αλλά προτίμησε μια καριέρα ως ηθοποιός και έκανε αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε αμερικανικά τηλεοπτικά σόου στις δεκαετίες του '50, '60 και '70.

Στη συνέχεια, πρωταγωνίστηκε και στις επτά ταινίες της σειράς «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» που γυρίστηκαν τη δεκαετία του '80 και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως διοικητής Lassard, ενώ ήταν και συμπρωταγωνιστής του Dustin Hoffman στην ταινία «Τούτσι».

Πέθανε ο διοικητής Lassard από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Επίσης, συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Mission: Impossible», το «The Six Million Dollar Man» και το «Hawaii Five-0».

Το 1989 είχε χάσει τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.