Πάντα χαρούμενη, πάντα αυθόρμητη, πάντα ομιλητική, πάντα με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, η Ελένη Ψυχούλη είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μαγειρικά πρόσωπα της τηλεόρασης, έχοντας εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάνω της πολύ έντονο χαρακτηριστικό. Τα μακριά, μαύρα μαλλιά της υπήρξαν σήμα κατατεθέν τόσο της ίδιας όσο και του ζεστού ταμπεραμέντου της.

Και έτσι ξαφνικά, μία μέρα, πριν από περίπου έναν μήνα, η διάσημη δημοσιογράφος/ρεστοκριτικός/μαγείρισσα εμφανίστηκε με ένα εντελώς νέο λουκ στα μαλλιά, με φρέσκο κούρεμα και φρέσκο χρώμα. Πρόκειται για μία πάρα πολύ μεγάλη αλλαγή αφού η Ελένη Ψυχούλη πήγε από το ένα άκρο στο άλλο, ανταλλάσοντας την μακριά, σκούρη χαίτη της με ένα πολύ σικ αλά γκαρσόν κούρεμα σε πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα.

Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή dot και μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση της να κάνει μία τόσο μεγάλη αλλάγη πάνω της, σχολιάζοντας πως «για χρόνια ολόκληρα τα μαλλιά της αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου» και εξηγώντας πως από ένα σημείο και μετά άρχισε να αισθάνεται δέσμια του μεγάλου μάκρους τους. Και κάπως έτσι πήρε τελικά την απόφαση να τα κόψει.

Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή dot και μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση της να κάνει μία τόσο μεγάλη αλλάγη πάνω της, σχολιάζοντας πως «για χρόνια ολόκληρα τα μαλλιά της αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου».

Η Ελένη Ψυχούλη εξομολογήθηκε, ωστόσο, πως το να πάρει την απόφαση ήταν τελικά το πιο εύκολο απ' όλα. Στην πραγματικότητα, το δύσκολο ήταν να βρει καποιον να δεχθεί να της κόψει τα μαλλιά, παίρνοντας την ευθύνη για την μεγάλη αλλαγή.

Δες στο βίντεο όσο είπε η Ελένη Ψυχούλη.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS