Ίσως ένα ατύχημα με αλισοπρίονο να ακούγεται ως κάτι τρομακτικά σοβαρό, αλλά η Κέιτ Μπλάνσετ, που πέρασε πολύ πρόσφατα κάτι αντίστοιχο, διαβεβαίωσε το κοινό ότι είναι μία χαρά.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε εχθές σε ένα podcast της πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, και σε ερώτηση σχετικά με το πώς τα περνάει στην καραντίνα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Είχα ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο χθες, που ακούγεται πολύ, πολύ συναρπαστικό, αλλά δεν ήταν. Πέρα από ένα κόψιμο στο κεφάλι, είμαι μια χαρά». Η ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.   

Από την πλευρά της η Γκίλαρντ της συνέστησε να είναι πολύ προσεκτική με το αλυσοπρίονο, συμπληρώνοντας με χιουμοριστική διαθεση:  «Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι θα ήθελαν οι άνθρωποι να δουν κοψίματα σε αυτό».  

Η Μπλάνσετ εδώ και έναν χρόνο έχει μετακομίσει από το Σίδνεϋ όπου ζούσε στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ μίλησε και για την απόφαση της να σταματήσει για ένα διάστημα την δουλειά προκειμένου να βοηθήσει τον μεγαλύτερο γιο της με τις εξετάσεις του σχολείο.

«Έμεινα με έναν 18χρονο που δεν θέλει στην πραγματικότητα να έχει καμία σχέση μαζί μου», είπε, αναφερόμενη, χαριτολογώντάς στο κλείσιμο των σχολείων εξαιτίας του κορωνοϊού. Έτσι, αντί για αυτό άρχισε να κάνει μαθήματα στην 5χρονη κόρη της. «Κάτι που είναι σχεδόν εξίσου απαιτητικό. Έχω μεγάλο σεβασμό για το επάγγελμα του εκπαιδευτικού. Πάντα είχα», δήλωσε η Μπλάνσετ. 

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram 

TAGS