Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη η Κατερίνα Τσάβαλου στα «Μεσάνυχτα», με αφορμή τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και από τον κόσμο του θεάτρου μίλησε και για δικές της, τραυματικές εμπειρίες, που την οδήγησαν μέχρι την ψυχοθεραπεία για να τις διαχειριστεί.

Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, βίωσε και η ίδια τη σεξουαλική παρενόχληση, και στα ξεκινήματα της καριέρας της αλλά κα πιο μετά, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί της, προσθέτοντας πως «θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να χρησιμοποιεί την ιδιότητά του». Ο δράστης είναι γνωστός στο χώρο, όπως πρόσθεσε, αποφεύγοντας ωστόσο να τον κατονομάσει.

Η Τσάβαλου προτίμησε να επικεντρωθεί σε ένα άλλο περιστατικό, bullying, το οποίο αποκαλεί για την ίδια ακόμα «χειρότερο»: «Ήμουν σε μια παράσταση και έπαιζα με κρίσεις πανικού, όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στη σκηνή, κάτω απ’ τη σκηνή, γενικότερα. Ήταν ένας συγκεκριμένος συνάδελφος, ο επικεφαλής, που έλεγε πολλά και όχι μόνο σε εμένα. Δηλαδή, να παίζεις στη σκηνή και εκείνος να κάνει ήχους επίτηδες την ώρα της παράστασης, σαν να λέει “βαριέμαι” και φυσικά και εκτός σκηνής. Πολύ άσχημα πράγματα. Αυτό εγώ δεν μπορούσα να το παλέψω».

«Ήμουν σε μια παράσταση και έπαιζα με κρίσεις πανικού, όχι από σεξουαλική παρενόχληση αλλά από πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στη σκηνή, κάτω απ’ τη σκηνή, γενικότερα»

Όπως πρόσθεσε η ηθοποιός: «Έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης, αλλά πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Μούδιαζαν όλα, άσπριζα και έκανα την προσευχή μου παράλληλα, έλεγα, είμαι ασφαλής, Θεέ μου, βοήθησέ με». Σήμερα φυσικά δεν έχει επικοινωνία με εκείνο τον άνθρωπο, ενώ ακόμα και για να πάρει τα χρήματα που της χρωστούσε, όπως ισχυρίζεται, χρειάστηκε να μεσολαβήσει δικηγόρος. Τότε, μάλιστα, δεν καταλάβαινε ότι αυτό που πάθαινε ήταν κρίσεις πανικού, το συνειδητοποίησε αργότερα, όταν χρειάστηκε να καταφύγει στην ψυχοθεραπεία.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS