Μήπως κάποιος, δεν ξέρουμε κι όλας ποιος είναι αρμόδιος γι' αυτά τα πράγματα, να απαγόρευε σιγά - σιγά στον Harrison Hord να πιλοτάρει; Γιατί μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να λατρεύει τους αιθέρους και να την έχει δει Tom Cruise στο Top Gun, είναι όμως και λιγάκι δημόσιος κίνδυνος.

Μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε πίσω στο 2015, και το οποίο παραλίγο να του κοστίσει ακόμα και τη ζωή, ο ηθοποιός εχθές κόντεψε να προκαλέσει ολόκληρη αεροπορική τραγωδία όταν πήγε να πέσει πάνω σε επιβατικό αεροσκάφος της American Airlines με 110 επιβαίνοντες.

Ο Ford ενώ είχε λάβει οδηγίες να προσγειωθεί σε διάδρομο του αεροδρομίου Τζον Γάιν στην κομητεία Όραντζ, φαίνεται πως μπερδεύτηκε και προσγειώθηκε σε άλλο τροχόδρομο, περνώντας έτσι ακριβώς πάνω από ένα επιβατικό αεροπλάνο.

Αμέσως πριν προσγειωθεί ο ηθοποιός ρώτησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: «Τι κάνει αυτό το επιβατικό αεροσκάφος από κάτω μου;»

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαίωσε το περιστατικό με εμπλεκόμενο έναν πιλότο μονοκινητήριου Aviat Husky, χωρίς να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του.

 

To ατύχημα του 2015

 

Τότε παραλίγο να χάσει ο ηθοποιός τη ζωή του
TAGS