Σε νέα συνέντευξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για την εμπειρία του από τις ΗΠΑ, για το πώς βρέθηκε στο «Mamma mia!», αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την προοπτική της οικογένειας και των παιδιών.

«Το “Mamma mia!” προέκυψε μετά από μια προσευχή που έκανα προς το σύμπαν» σχολίασε και θυμήθηκε ένα περιστατικό που τον έκανε να νιώσει ιδιαίτερα περήφανος: «Στα γυρίσματα ο Πιρς Μπρόσναν μου λέει: “Είδα την οντισιόν σου, φίλε, είσαι εξαιρετικός, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που θα είσαι σε αυτή την ταινία”. Εγώ έκανα τσισάκια πάνω μου, κανονικά, εκείνη τη στιγμή!”.

«Στα γυρίσματα ο Πιρς Μπρόσναν μου λέει: “Είδα την οντισιόν σου, φίλε, είσαι εξαιρετικός, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που θα είσαι σε αυτή την ταινία”».

Αυτή την περίοδο, ο ερμηνευτής έχει αναλάβει μια μεταγλώττιση για τους «Ευχούληδες». Αν όμως του ζητούσες να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για διακοπές, θα ήταν αρνητικός, όπως παραδέχτηκε στον Κουτσογιαννόπουλο: «Δεν μου αρέσει να κάνω διακοπές, δεν μου αρέσει να ταξιδεύω, δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα. Αν μου πεις, πάμε να δημιουργήσουμε, αισθάνομαι ότι κι εγώ μέσα από τη δημιουργία μπορεί και να έχω και τη ματαιοδοξία το να αφήσω το αποτύπωμά μου. Από τη στιγμή που δεν έχω παιδιά, τουλάχιστον να έχω τα τραγούδια μου ή κάτι άλλο να αφήσω εδώ πίσω να με θυμούνται, να μην ξεχαστώ».

Σε ερώτηση του Κουτσογιαννόπουλου για το πώς αντιμετωπίζει την προοπτική της δημιουργίας οικογένειας, απάντησε: «Είμαι 41-42 ετών. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία και ευθύνες δεν θέλω».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Πάνου Μουζουράκη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS