ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πάντα γελάω μαζί σου»: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας - 21 χρόνια μαζί

Η 51χρονη σταρ φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά από την περίοδο της καραντίνας δίπλα στον σύζυγό της.

«Πάντα γελάω μαζί σου»: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  και Μάικλ Ντάγκλας - 21 χρόνια μαζί

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω της κατά τη διάρκεια της τελετής των Χρυσών Σφαιρών μια μια σέξι και chic εμφάνιση με μαύρο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο δίπλα στον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας.

Η 51χρονη σταρ φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά από την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας τα μακριά πόδια της και το λαμπερό της πρόσωπο.

Το μαύρο μακρύ φόρεμα με το γεωμετρικό ντεκολτέ και το μεγάλο σκίσιμο, τόνιζε τη φιγούρα της.

Στο πλευρό της ο 76χρονος σύζυγός της, μαζί με τον οποίο παρουσίασαν ένα από τα βραβεία της τελετής, που φέτος δεν είχε καμία σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η Κάθριν Ζέτα Tζόουνς αποθεώνει τον Μάικλ Ντάγκλας - Πάντα χαμογελάω μαζί σου

Το ζευγάρι φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια γάμου και έχει καταφέρει να διατηρήσει ζωντανό τον έρωτά τους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην κοινή διαδρομή τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητά του, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται την αγάπη της για τον σύζυγό της.

Μπορεί η γαμήλια ζωή τους να κλυδωνίστηκε το 2013, όμως οι δυο τους παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 20χρονο Ντίλαν Μάικλ και της 17χρονη Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

Σε νέα της ανάρτηση, η Τζόουνς κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αναφέροντας πως πάντα χαμογελάει μαζί του και αυτός είναι και ο λόγος που οι δεσμοί τους παραμένουν τόσο δυνατοί.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Ντάγκλας στους 3.6 εκατ. ακολούθους της , τους βλέπουμε αρκετά χρόνια πριν να χαμογελούν στην κάμερα.

Oι απιστίες, η κατάρρευση και ο χωρισμός

Η ζωή του ζευγαριού δεν ήταν πάντα ρόδινη και χαμογελαστή. Το 2013 ο Ντάγκλας, ο γιος του θρύλου του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας, διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα το 2013, και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δημόσιο εξευτελισμό, αλλά και την ψυχική κατάρρευση της γυναίκας του, επίσης επιτυχημένης και διάσημης ηθοποιού της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο Μάικλ Ντάγκλας παραδέχτηκε δημόσια πως ο καρκίνος στη γλώσσα – αρχικά είχε αναφερθεί πως επρόκειτο για καρκίνο του λάρυγγα – από τον οποίο προσεβλήθη ήταν αποτέλεσμα αιδοιολειχίας, δηλαδή στοματικού σεξ που τον εξέθεσε στα κονδυλώματα.

«Πάντα γελάω μαζί σου»: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  και Μάικλ Ντάγκλας - 21 χρόνια μαζί
«Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που μετάνιωσα για όλη την ντροπή που προκάλεσα στην Κάθριν»

«Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα ιό (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειχία. Πρόκειται για μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια», είχε δηλώσει ο Μάικλ Ντάγκλας, σε συνέντευξή του στην Guardian, λίγο μετά τη διάγνωσή του.

Λίγο αργότερα, ο Μάικλ Ντάγκλας θα επανερχόταν στο θέμα, δηλώνοντας ντροπή για όσα προκάλεσε κυρίως στη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την αποκάλυψη αυτή. «Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που μετάνιωσα για όλη την ντροπή που προκάλεσα στην Κάθριν» έλεγε ο ηθοποιός.

Η μάχη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τη διπολική διαταραχή και ο χωρισμός

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάλευε από το 2011 με την διπολική διαταραχή και όπως δήλωνε αργότερα σε συνέντευξή της «όταν σου έρχεται κάτι τόσο συνταρακτικό όσο αυτό, τότε προφανώς πυροδοτείται η ανισορροπία – δεν κοιμάσαι, ανησυχείς, αγωνιάς». Η είδηση για τον καρκίνο, αλλά και οι αποκαλύψεις για το πως προκλήθηκε προκάλεσαν έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Κάρθιν Ζέτα Τζόουνς που εισήχθη έκτοτε δύο φορές σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις ψυχολογικές εξάρσεις από την διπολική διαταραχή.

«Όταν ο Μάικλ διαγνώστηκε με καρκίνο σκέφτηκε "θα με μαζεύετε από το πάτωμα”. Αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους συχνά, αλλά και πάλι είναι ένα μεγάλο σοκ. Αν και νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή, τελικά δεν ήμουν».

«Όταν ο Μάικλ διαγνώστηκε με καρκίνο σκέφτηκε "θα με μαζεύετε από το πάτωμα”. Αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους συχνά, αλλά και πάλι είναι ένα μεγάλο σοκ. Αν και νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή, τελικά δεν ήμουν».

Η ζωή μετά τον καρκίνο

Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ντάγκλας είδε τον κόσμο διαφορετικά. "Ήμουν απλώς ευτυχής που ήμουν ζωντανός. Βρισκόμουν σε έκσταση" έλεγε και συμπλήρωνε: «Μοιάζει σαν να έχεις ξαναγεννηθεί όταν περάσεις έναν καρκίνο και βγεις ζωντανός. Νιώθεις πως είσαι παιδί».

Τότε οι προτεραιότητές του άλλαξαν και άρχισε να εκτιμά περισσότερο τον γάμο και τα παιδιά του. Έτσι το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να συμπληρώνουν φέτος 21 χρόνια γάμου.

Φωτό: REUTERS

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.

15 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

15 Απρ 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: " Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στ' αλήθεια"- Η δήλωση για συμπρωταγωνιστή της

Για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε την τρυφερή δήλωση η 49χρονη πρωταγωνίστρια.

15 Απρ 2024

Σοφία Βεργκάρα: "Αν ποτέ κάνεις επέμβαση στο γόνατο, βεβαιώσου ότι θα βρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνη τη νύχτα!!!!"

Η Σοφία Βεργκάρα ομολογεί ότι υπεβλήθη σε επέμβαση και αποθεώνει στο instagram τον έρωτά της για τον χειρουργό σύντροφό της

15 Απρ 2024

Η Βέρα Γουάνγκ γίνεται 75 και προβληματίζεται πολύ

Υπέροχη, αειθαλής και δραστήρια η σχεδιάστρια μόδας που αψηφά τον χρόνο αισθάνεται και η ίδια την πίεση του.

15 Απρ 2024

Η Νεφέλη Κουρή σε σπάνια εμφάνιση με τον πασίγνωστο σύζυγό της

Το ζευγάρι κάνει αρκετά αραιά κοινές εμφανίσεις