Στην ενεργό δράση επιστρέφει η ντίβα του γαλλικού κινηματογράφου, που υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Νοέμβριο. Η Κατρίν Ντενέβ ετοιμάζεται να ξεκινήσει και πάλι γυρίσματα για την ταινία «De Son Vivant», γυρίσματα τα οποία και ανεστάλησαν εξαιτίας της περιπέτειας της υγείας της, πριν οχτώ μήνες.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν μέχρι τον δεκαπενταύγουστο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των γαλλικών μέσων, η Κατρίν Ντενέβ ξεκουράστηκε και ανάρρωσε πλήρως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, που ευτυχώς δεν της άφησε κάποιο κινητικό πρόβλημα.

Όπως έγινε γνωστό, η γαλλίδα σταρ υπέστη ελαφρύ ισχαιµικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στις 5 Νοεμβρίου και ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας στο Παρίσι. Ευτυχώς, όπως ανέφερε από τις πρώτες ημέρες η οικογένειά της, το περιστατικό δεν της έχει αφήσει κάποιο κινητικό πρόβλημα με την ηθοποιό να χρειάζεται να πάρει το χρόνο της προκειμένου να ξεκουραστεί.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν την επομένη κιόλας του εγκεφαλικού επεισοδίου της Κατρίν Ντενέβ, χωρίς την θρυλική ηθοποιό. Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την ταινία να ολοκληρώνεται στα μέσα Δεκέμβρη. Ωστόσο, η παραγωγή φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις σκηνές στις οποίες δεν εμφανιζόταν η Κατρίν Ντενέβ.

 

Δείτε ένα βίντεο με φωτογραφίες από τη ζωή της Κατρίν Ντενέβ: 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS