ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ούτε Σάρλοτ Κασιράγκι, ούτε Σαρλίν: Το αληθινό fashion icon της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό

Η 27χρονη Πολίν Ντουκρουέ είναι η στιλάτη γυναίκα για την οποία μιλούν όλοι.

Ούτε Σάρλοτ Κασιράγκι, ούτε Σαρλίν: Το αληθινό fashion icon της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό

Στον οίκο των Γκριμάλντι του Μονακό ανήκουν μερικά από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα fashion icons στον κόσμο. Από τη θρυλική Γκρέις Κέλι, η οποία εξακολουθεί να επηρεάζει με το στυλ της τις επόμενες γενιές γυναικών που έχουν κάνει το όνομα της συνώνυμο της κομψότητας και της ομορφιάς, μέχρι την εγγονή της Σάρλοτ Κασιράγκι,μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον πλανήτη Γη, η πριγκιπική οικογένεια του μικρού, αλλά ισχυρού κρατιδίου αναβλύζει γούστο και υπέροχη αισθητική.

Και μπορεί τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον πλανήτη να εστιάζουν στη σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου, Σαρλίν Γουίτστοκ, αλλά και στη μεγαλύτερη κόρη της Καρολίνας του Μονακό, την απίθανη Σάρλοτ Κασιράγκι, ωστόσο, είναι μία άλλη γυναίκα αυτή που μοιάζει να γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά τα μυστικά και της τάσεις της παγκόσμιας μόδας. Μάλιστα, για μερικές από αυτές είναι και η ίδια υπεύθυνη αφού εδώ και λίγο καιρό έχει φτιάξει τον δικό της οίκο μόδας με την ονομασία Alter Designs.

Ο λόγος για την 27χρονη κόρη της Στεφανί του Μονακό, Πολίν Ντουκρουέ η οποία έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της την αριστοκρατική εμφάνιση και το γοητευτικό βλέμμα, δύο χαρακτηριστικά που την κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει.

Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ θα σε πείσει ότι η Πολίν, καρπός του έρωτα της Στεφανί με τον σωματοφύλακα της Ντανιέλ Ντουκρουέ, είναι η σικάτη παρουσία που αξίζει να παρακολουθήσουμε, μία γυναίκα που παίζει το ανδρόγυνο λουκ στα δάκτυλα, δείχνοντας μας πώς να το κάνουμε να δείχνει πιο σέξι από ποτέ.

Η ιδιαίτερη αγάπη της στα μεταξωτά υφάσματα είναι κάτι παραπάνω από προφανής, αλλά και στα χρώματα που αποπνέουν πολυτέλεια, όπως το χρυσό, το βαθύ κόκκινο και το γκρι.

Ούτε Σάρλοτ Κασιράγκι, ούτε Σαρλίν: Το αληθινό fashion icon της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό

Πρόσφατα η κομψή Ντουκρουέ πραγματοποίησε μία δημόσια εμφάνιση στο πλευρό των θείων της, του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Καρολίνας, και εντυπωσίασε μέσα σε ένα σατέν, κόκκινο φόρεμα του δικού της brand, το οποίο άφηνε να φανούν τα καλογυμνασμένα πόδια της.

Τα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό στο γκαλά Planetary Health στο Monte Carlo.

Φωτογραφίες: @paulinedcrt

Kεντρική φωτό: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"