Ο Δημήτρης Μακαλιάς σε μια νέα, τηλεοπτική συζήτησή του με τη Δανάη Μπάρκα, όχι στην εκπομπή της αλλά στην ΕΡΤ, ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τα δύσκολα, απαντώντας τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος, δεν είναι πολύ καλό αυτό. Επειδή είμαι control freak θέλω να ελέγχω τα πάντα, να είναι όλοι καλά, το οποίο με αγχώνει ακόμα περισσότερο από τότε που έχασα τον αδερφό μου. 

»Φοβάμαι μην πάθει κανείς τίποτα. Αρρώστησε κάποιος, τηλέφωνο νύχτα, γιατί δώδεκα η ώρα τηλεφώνημα; Οπότε επειδή θέλω να τα ελέγχω όλα, είμαι ψύχραιμος στην αρχή. Οπότε αυτό τι σημαίνει; Ότι μου τα σκάει στο μέλλον. Όποτε έχω μια ψυχραιμία ξεσπάει σιγά σιγά, μπορεί να γίνει και κάτι μεγάλο. Με τον αδερφό μου πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο κάποια στιγμή. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό, το έχτισα μήνες για να φτάσω να πω, τι νόημα έχει αυτό, πού πάω;».

Ωστόσο τελικά ο Μακαλιάς βρήκε τρόπο να προχωρήσει: «Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα, στην αρχή σου προκαλούν ένα σοκ, που όμως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με εσένα».

Δείτε το απόσπασμα της συζήτησης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex