Στην Ελλάδα το κοσμικό πρόσωπο των ημερών να είναι χωρίς αμφιβολία ο Σταύρος Νιάρχος, γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώριας Γκίνες, κληρονομός της τεράστιας περιουσίας της οικογένειας Νιάρχου αλλά και της μητέρας του, η οποία είναι μία από τις απογόνους της αυτοκρατορίας μπύρας Guiness. Ωστόσο στην Αμερική, στο περίφημο Page Six των New York Times, εκεί που φιλοξενούνται τα μεγαλύτερα κοσμικά νέα του πλανήτη, το όνομα που είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα είναι αυτό της Ντάσα Ζούκοβα, της γυναίκας που επέλεξε για σύντροφο της ζωής του ο 35χρονος Έλληνας κληρονόμος, της εντυπωσιακής πρώην συζύγου του δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, η οποία έχει την δική της αμύθητη περιουσία, ένα πλούσιο βιογραφικό και μια μοναδική σχέση με την τέχνη.

Πριν την γνωριμία του με τη Ντάσα, ο περιζήτητος Σταύρος Νιάρχος- ο οποίος θεωρείται, δικαίως, ένας από τους ομορφότερους άνδρες στον κόσμο, είχε μακροχρόνιες σχέσεις με δύο πραγματικά διάσημες γυναίκες της σόουμπιζ. Αρχικά με την Πάρις Χίλτον (την οποία λέγεται ο πατέρας του δεν ενέκρινε με τίποτα) και στη συνέχεια με το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ, μία σχέση που κράτησε καιρό και απασχόλησε αρκετά τα περιοδικά καθώς το ζευγάρι χώριζε και επανενωνόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Φημολογείται, μάλιστα, ότι μετά την τελευταία τους επανασύνδεση πριν από περίπου τρία χρόνια, η Χαρτ ήταν βέβαιη πως ο Νιάρχος θα την παντρευτεί, κάτι που τελικά δεν συνέβη ποτέ αφήνοντας την ξανθιά καλλονή βαθιά απογοητευμένη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ της DailyMail oύτε η Τζέσικα, αλλά ούτε, φυσικά, η Πάρις είχαν τα προσόντα για να δελεάσουν πραγματικά τον Σταύρο τον ΙΙΙ (όπως είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης) να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Απεναντίας, η σπινθιροβόλα Ντάσα με την ακαταμάχητη ομορφιά και γοητεία ενός αληθινά έξυπνου ατόμου, το ανήσυχο πνεύμα της και το μεγάλο ενδιαφέρον της για την παγκόσμια έχνη ήταν εκείνη που κατάφερε να του κεντρίσει το ενδιαφέρον μετά την γνωριμία τους το 2017 σε ένα ιδιωτικό πάρτι, έπειτα από ενορχηστρωμένες κινήσεις της αδελφής του Νιάρχου, Ευγενείας. 

Μπορεί αυτή η ιστορία να ξεκίνησε ως ένα καλοστημένο «προξενιό», μία καλή, όπως αποδείχθηκε, ιδέα της Ευγενίας Νιάρχου να φέρει κοντά τον αδελφό της με την πρόσφατα χωρισμένη πρώην κυρία Αμπράμοβιτς, ωστόσο, κατέληξε πολύ διαφορετικά, αφού το ζευγάρι που τελικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία υπερπολυτελή τελετή στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, ερωτεύτηκε παράφορα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να παντρευτούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Όταν τα κουτσομπολιά σχετικά με τη σχέση τους έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους στα διεθνή ταμπλόιτ πολλοί σχολίασαν πως η Ζούκοβα «κατάφερε να κατακτήσει ακόμα έναν δισεκατομμυριούχο», αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. Η ίδια η Ντάσα έχει μία πολύ σημαντική ιδιωτική περιουσία χάρη στoν πάμπλουτο πατέρα της, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πετρελαιοπηγών στη Ρωσία. Το διαζύγιο με τον Αμπράμοβιτς απλά την άφησε μερικά εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη, χαρίζοντας της και 5 τεράστια ακίνητα στη Νέα Υόρκη όπου η Ζούκοβα ζει πλέον μόνιμα. 

Μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο, Ρομάν, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, η Ζούκοβα έκανε το Μεγάλο Μήλο σπίτι της και εκεί ίδρυσε το Garage, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πρωτοποριακό περιοδικό για την σύγχρονη τέχνη, το οποίο της έχει χαρίσει το prestige μίας αληθινής γκουρού των καλλιτεχνικών εξελίξεων. Μάλιστα λέγεται πως η επηρροή της στη Νέα Υόρκη είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι εκδότες ήθελαν να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια της, αφού κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί.

Αυτός που σίγουρα δεν μπορεί είναι ο Σταύρος Νιάρχος που πήρε μέσα σε 2 μόλις χρόνια την απόφαση να την παντρευτεί, αποδεχόμενος κάθε επιθυμία της. Ήταν δική της επιλογή να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φτάνοντας χωριστά ακόμα και σε επίσημα events όπως το Met Gala του 2018.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κάπως έτσι επιβεβαιώνονται οι φήμες: Σε αυτή την οικογένεια οι άντρες διαλέγουν παραδοσιακά γυναίκες που δεν αποβλέπουν για την οικονομική τους ευημερία, αλλά αποτελούν ξεχωριστές, ακαταμάχητες οντότητες από μόνες τους.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS