Κάποτε στο... Χόλιγουντ, ο Νίκος Ψαρράς και ο Τομ Χανκς απολάμβαναν μαζί ελληνικά παραδοασικά εδέσματα. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική για 6,5 χρόνια, κυνηγώντας τα επαγγελματικά του όνειρα

Με μία ανάρτησή του στο instagram ο γνωστός ηθοποιός κοινοποίησε μια παλαιότερη φωτογραφία του πλάι στον Τομ Χανκς, όπου οι δυο τους φαίνονται να δοκιμάζουν σπανακόπιτα από μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς πριν από χρόνια είχε βρεθεί σε μία συγκέντρωση Ελλήνων στην Αμερική και εκεί συνάντησε τον Τομ Χανκς, ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Εκείνη την ξεχωριστή βραδιά οι δύο ηθοποιοί απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα, όπως τη σπανακόπιτα που κρατάει στα χέρια στου ο Νίκος Ψαρράς.

«Once upon a time in Hollywood California... eating spanakopita! (Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια... τρώγοντας σπανακόπιτα!)», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία ποζάρει χαμογελαστός με τον Χανκς έχοντας ανάμεσά τους ένα δίσκο με κομμάτια σπανακόπιτας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS