ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ο Κιάνου Ριβς αρνήθηκε να αποκαλέσει «πόρνη» τη Γουινόνα Ράιντερ, έγινε για πάντα φίλος της

Στα γυρίσματα του περιβόητου πλέον «Dracula» o Φράνσις Φορντ Κόπολα ζήτησε από όλους τους άντρες ηθοποιούς να βρίσουν χυδαία τη Γουινόνα.

Όταν ο Κιάνου Ριβς αρνήθηκε να αποκαλέσει «πόρνη» τη Γουινόνα Ράιντερ, έγινε για πάντα φίλος της

Το 1992 η Γουινόνα Ράιντερ πρωταγωνίστησε στην ταινία «Bram Stoker's Dracula» (όπως είναι η πλήρης τίτλος της) μαζί με τον Κιάνου Ριβς, τον Άντονι Χόπκινς και τον Ρίτσαρντ Γκραντ. Είναι πλέον κάτι σαν αστικός μύθος, που όμως έχει επιβεβαιβωθεί. το γεγονός ότι στα γυρίσματα του συγκεκριμένου φιλμ ο Κιάνου και η Γουινόνα έγιναν κολλητοί φίλοι και συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένοι μέχρι σήμερα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ωστόσο είναι ο λόγος που τους έφερε τόσο κόντα με την γνωστή ηθοποιό να αποκαλύπτει πρόσφατα την αιτία που την έκανε να εκτιμησεί τόσο πολύ τον χαρακτήρα του συμπρωταγωνιστή της.

Όπως είπε σε συνέντευξη της η 48χρονη ηθοποιός σε μία συγκεκριμένη σκηνή ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα της ζήτησε να ξεσπάσει σε έντονα κλάμματα, αλλά όσο κι αν προσπάθησε να βγάλει έντονο συναίσθημα στον φακό εκείνος δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Τότε ο Κόπολα άρχισε να της φωνάζει και να την βρίζει προσπαθώντας να την κάνει να ξεσπάσει ακόμα πιο φυσικά σε δάκρυα. Όταν αυτό δεν λειτούργησε ζήτησε από όλους τους άντρες συμπρωταγωνιστές της να αρχίζουν να την βρίζουν μαζί του, αποκαλώντας την ακόμα και «πόρνη» προκειμένου να την αναγκάσουν να κλάψει πολύ δυνατά.

«Υποτίθεται πως έπρεπε να κλαίω, οπότε προσπαθούσε να κάνει τους πάντες -τον Ρίτσαρντ Γκραντ, τον Άντονι Χόπκινς, τον Κιάνου να μου φωνάζουν διάφορα για να με κάνουν να κλάψω, αλλά ο Κιάνου δεν μπορούσε, ούτε ο Άντονι. Απλώς δεν λειτουργούσε το πράγματα. Για την ακρίβεια, πετύχαινε το ακριβώς αντίθετο», ανέφερε η ηθοποιός στη συνέντευξη της.

Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη εμπειρία ήταν εκείνη που οδήγησε στην μακρά φιλία της με τον Κιάνου Ριβς, σημειώνοντας πως με τον 81χρονο σήμερα Φράνσις Φορντ Κόπολα είναι πλέον «εντάξει» μεταξύ τους.

Μετά την ταινία «Dracula», που κυκλοφόρησε το 1991 με τον Γκάρι Όλντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κερδίζοντας τρία βραβεία Όσκαρ, η Ράιντερ με τον Ριβς παρέμειναν φίλοι, ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά σε άλλες τρεις ταινίες- «A Scanner Darkly» (2006), «The Private Lives of Pippa Lee» (2009) και «Destination Wedding» (2018).

Ο Κιάνου Ριβς, μιλώντας παλαιότερα για την Γουινόνα Ράιντερ, την είχε χαρακτηρίσει «αξιαγάπητο άτομο και ταλαντούχα ηθοποιό», σημειώνοντας πως «νομίζω κάνουμε ωραίο ζευγάρι».

Κεντρική φωτογραφία από την ταινία «Dracula»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.