ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ο Γκασπάρ Ουλιέλ ερωτεύτηκε τη Σάρλοτ Κασιράγκι

Η σχέση των δύο νέων είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα tabloids της εποχής.

Όταν ο Γκασπάρ Ουλιέλ ερωτεύτηκε τη Σάρλοτ Κασιράγκι

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν τα νέα του θανάτου του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, Γκασπάρ Ουλιέλ κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις Άλπεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ουλλιέλ, ο οποίος ήταν λάτρης του σκι, συγκρούστηκε με άλλο σκιέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για όσους δεν τον γνώριζαν, επρόκειτο για εκ των πιο ταλαντούχων Γάλλων ηθοποιών, κατόχου και του βραβείου Σεζάρ για την ερμηνεία του στην ταινία, "Just The End of The World" στην οποία υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο άντρα ο οποίος πεθαίνει από AIDS και επισκέπτεται την οικογένειά του, με την οποία έχει αποξενωθεί, για να τους το ανακοινώσει.

Για όσους δεν τον γνώριζαν, επρόκειτο για εκ των πιο ταλαντούχων Γάλλων ηθοποιών, ο οποίος το 2017 τιμήθηκε με το βραβείο Σεζάρ για την ερμηνεία του στην ταινία, "Just The End of The World" στην οποία υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο άντρα ο οποίος πεθαίνει από AIDS και επισκέπτεται την οικογένειά του, με την οποία έχει αποξενωθεί, για να τους το ανακοινώσει.

Όταν ο Γκασπάρ Ουλιέλ ερωτεύτηκε τη Σάρλοτ Κασιράγκι
Με τη σύντροφό του Γκαέλ Πιετρί

Ο Ουλιέλ δεν ήταν μόνο ένας αξιόλογος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Παρά τη φήμη του, ιδιαίτερα στην πατρίδα του, για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα. Έχει έναν γιο με τη σύντροφό του Γκαέλ Πιετρί, με την οποία ήταν μαζί από το 2013, ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια το κεντρικό πρόσωπο του αντρικού αρώματος, Bleu de Chanel Παρόλα αυτά, η πιο high profile σχέση του ήταν αναμφισβήτητα εκείνη με τη Σάρλoτ Κασιράγκι, το 2007.

Όμορφοι, διάσημοι και πολύ ταιριαστοί, η κόρη της Καρολίνα ερωτεύτηκε τον ανερχόμενο τότε ηθοποιό, ενώ δεν παρέλειπε να τον συνοδεύει και στις πρεμιέρες των ταινιών του. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ, αλλά παρέμεινε η αγάπη και η εκτίμηση που έτρεφε ο ένας για τον άλλο. Μάλιστα το πρώην ζευγάρι, έκτοτε έχει συναντηθεί αρκετές φορές σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου χαιρετήθηκαν ιδιαίτερα θερμά. Ο Γκασπάρ άλλωστε μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Σάρλοτ: "Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η νεανική αγάπη θα μένει για πάντα στην καρδιά σου".

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"